Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a fiatalon összekerült örökké tartó kapcsolatokban?
#8 azért mert a 80%-a a megcsalásoknak szerintem csak a testiség miatt van,az érezelmi valószínűleg már akkor van amikor eleve a végét járod valakivel,ígyhát örökreszóló már nem lenne...
#9 remélem sokáig együtt lesztek,mi is így terveztük a volt barátnőmmel,de sajnos még fiatal volt(16-18),és szerintem kicsit kapuzárásit kapott hogy szakított,mert semmi gondunk nem volt a kapcsolatunkkal,és egy értelmes érvet se tudott felhozni,de a csillagokat leírta az égről nekem,csak sajnos ez tettekben nem így sült el:)
#10 ez elég ritka dolog,legalábbis én még nem hallottam ilyet,de a lényeg,hogy működik:)
Én a mostani páromat nagyon nagyon szeretem szóval eltudom képzelni az egész életemet vele és szeretném is ha vele élhetném le. Viszont most éppen azzal küszködök hogy a nyáron mikor tudom majd látni szóval... De a szerelmem erősebb annál, hogy emiatt feladjam máris. Közben meg nagyon fájdalmas. De ettől függetlenül a kérdésedre a válaszom az hogy igen hiszek benne, de ez persze ember függő. Nem mindenki találja meg a tökéletes párját 16-17 évesen
17/L
(#3 vagyok, kicsit jobban kifejtem)
A nővérem idén lesz 25 éves, 10 éve együtt van a párjával, idén fognak összeházasodni. Rajtuk tényleg lehet látni, hogy nagyon szeretik egymást, megvan köztük az összhang ennyi idő után is.
#12 ha mindketten akarjátok,bármit meg lehet oldani:)
sajnálom #13 :( régen szerintem ez esélyesebb volt,nem volt telefon,nem az volt az első a nőknek hogy mindenféle ócskát csináljanak magukból lájkokért,és nem egy elbaszott világképe volt az embereknek mindenről,szerintem mára már halványodtak a kérdésem esélyei a múlthoz képest...
17 évesen ismerkedtem meg a párommal, ennek bőven 5+ éve van. Arról, hogy örökké tartott-e, majd a halálos ágyamon fogok tudni nyilatkozni.
Eddig minden rendben van, tervezzük az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!