Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a legjobb barátságokból lesznek a legjobb kapcsolatok?
Párom előttem együtt volt egy másik osztálytársunkkal de nekik nem működött így hamar szakítotak. Azóta legjobb barátok, szóval náluk pont fordítva alakult. És én sem voltam közelebbi barátja a páromnak mielőtt összejtöttünk. Volt kb három hónap barát-fázis, aztán az egy hónapon elmélyült nem legjobb barátba hanem kapcsolatba. Azóta is nagyon jól működünk együtt pedig ez még csak fél éve tart (de mondjuk a karantént is kibírtuk). Szóval nem feltétlenül kell öribariknak lenni egy kapcsolat előtt de nyilván segít ha megismered őt kicsit mélyebben azelőtt h összejönnétek. Nekem ennyi tapasztalatom van
17/L
Nem azt kérdezem, hogy csak a legjobb barátodból lehet-e kapcsolatod :DD
Nyilván az a normális, ha nem a legjobb barátodat szeded fel.
Én csak azt kérdezem, hogyha volt már olyan, hogy összejöttetek a legjobb barátotokkal, akkor az milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!