Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez már csak ragaszkodás? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már csak ragaszkodás? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk az utóbbi fél évbe lett nagyon jó. Nagyon nagyon szerettük egymást és mindent megbeszéltünk. Az utóbbi pár napba vagy hétbe azon gondolkozom hogy szeretem-e vagy nem. Ha nem vagyok vele vagy nem beszélünk akkor hiányzik de ha meg vele vagyok akkor meg nem érzem magam annyira jól. Nem tudom vele se de nélküle se elképzelni. Bele őrülnék abba ha mással látnám de nem szeretném magam mellett se. Nemtudom mit tegyek. A kapcsolatunk mostmár unalmas kicsit, és lehetne rajta változtatni...de nem biztos hogy akarok. Nemtudom még én se nagyon mit érzek úgyhogy ebbe nem lesz könnyű segíteni de ha van aki már átélt hasónlót akkor annak megköszönöm a segítséget!:)

2020. júl. 7. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
De komolyan mi mondjuk meg neked, hogy mit csinálj? Ezt neked kell érezni, nem nekünk. Gondolom fiatal vagy, érzelmi hullámokon mész át stb... Ha jól érzed vele magad akkor legyél vele, de ha már egy ilyen gondolat felmerült lehet nem vele lesz a közös jövőd
2020. júl. 7. 15:42
 2/2 anonim válasza:
100%
Adj időt magadnak, töltsetek együtt több időt, de úgy hogy az ne legyen uncsi, csináljatok programokat, csináljatok közösen dolgokat. Beszélgessetek mélyen. Hidd el szereted.
2020. júl. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!