Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Észre vettétek ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre vettétek ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok/Szép Napot!

Mint láthatjátok ez a kérdés tini kapcsolat kategóriában van feltéve, és szeretném férfiak, nők véleményét (idősebbek, fiatalabbak) erről a tulajdonképpen lényeges problémáról a tinik körében. 14-18 éves korig lévő tinikről van szó, azon belül is inkább a lányokról. Nem bírom, nem észre venni, hogy elég gyakori (azt nem tudom, de biztos népszerű is) ezeknek a lányoknak a köreiben, hogy idősebb srácokkal járnak, vannak együtt. Nos, nem szeretnék skatulyázni senkit, de az igényesebb fajták közül (de még a nem igényesebbek is) gyakori, amikor pl egy 16 éves lány, egy 20+os sráccal kavar. Egyfelől nem értem, hogy a srácnak esetleg önbizalomhiánya van, és a saját korosztályában nem bír érvényesülni,

ezért megy a kisebbekhez, de a lány szemszögéből meg népszerű, és vagány dolog, ha egy idősebb pasid van, tehát megtalálja a két dolog egymást. Rengeteg srác van, aki emiatt nem tud érvényesülni a korosztályában, és ha az önbizalomhiányt még nem is nézzük, de akkor sem az igényesebb fele marad nekik, ami nem javít a helyzeten. (Már elnézést, senki ne vegye magára) Vajon belőlük is olyan lesz, aki huszonévesen 15 éves lányokkal kavar? Azért tartom személy szerint ezt a dolgot önzőségnek, mert egy 15 éves lánynak van esélye egy 20+os srácnál (ma már konkrétan erre már igény van) azonban az rendkívül ritka, hogy egy 15 éves srácnak esélye legyen egy 20+os lánynál.

Nekem személy szerint szerencsém van, de nagyon sok társamat látom emiatt megtörve.

Hogy látjátok? Nem állt szándékomban megsérteni senkit. 18/F

2020. júl. 5. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én korábban a tőlem idősebbekhez vonzódtam, mert hogy férfiasan viselkednek és mert érettek.

Közben én nem illeszkedtem be a korosztályomba, voltak olyan dolgok amiket én másképp gondoltam.

Sőt mondták hogy érettebb vagyok mint a korosztályom, persze ez leginkább csak írásban látszott, mert úgy fogalmaztam mint egy felnőtt.

Személyesen meg pont az ellentéte voltam szerintem.

Sokáig jó volt elképzelni hogy egy idősebb sráccal lehetek, de belegondoltam a dolgokba és sokszor nem is akartam emiatt idősebb sráccal össze jönni.

Egy ideje pedig úgy vagyok vele, hogy inkább a korombeliekkel, vagy talán tőlem picit idősebb srácokkal össze jönnék és az idősebb korosztályról letettem.

Pedig engem eléggé vonzott.

18/L

2020. júl. 5. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: a fiúk később érnek, így a 15 éves srác várja meg, míg 20 éves lesz és lesz barátnője. Nem kellene emiatt megtörni! :)
2020. júl. 5. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy látom, hogy a mai fiatalok túl sokat és feleslegesen aggódnak, hogy ha 15 évesen nincs barátnő, meg 20 évesen, akkor vége a világnak, pedig dehogy van!

Egy 15 éves fiú, még gyerek szinte és egyáltalán nem az a normális, hogy minél hamarabb el kell veszíteni a szüzességet - agyrém, amit manapság a tinik csinálnak, mert túl korán akarnak felnőni, de minek?!

2020. júl. 5. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én közel a 20-hoz nem tudnám magam elképzelni egy 15-16 éves lánnyal, mert teljesen különböző a felfogás, az élettapasztalatok és minden egyéb. Szerintem akkor passzolnak, ha a 20+ srácok visszamaradottabbak a korosztályuknál, viszont egy 16 évesnél már egy fokkal érettebbek. Ha korához megfelelően fejlődik fejben is egy 20+ éves, akkor esélytelen, hogy vonzza egy "kislány".
2020. júl. 5. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Van olyan is akinek csak bejönnek ezek a fiatalabb csajok, nem feltétlenül azert mert a sajat vagy idősebb korosztálynak a pasi nem jon be 😃

En regen kavartam egy 21 eves fiúval, népszerű volt az idősebb lányok körében is, ugyhogy hülyeségeket irtok

2020. júl. 5. 10:01
 6/6 anonim válasza:
100%

Én úgy tapasztaltam, hogyg a 15-20 év közötti lányok mindig a 20 feletti pasikra fognak bukni, hamarabb érnek, és egy egyetemista, neadjisten dolgozó pasi mindig menőbb lesz egy középiskolás lány szemében, mint az osztálytársai.

Nálunk a lány haveromnak középsuliban 30 éves pasija volt, és jól megvoltak (egy ideig). Nekem is volt egyetemista végzősként elsőéves barátnőm, 6 év volt köztünk, viszont érettség és főleg életvitel tekintetében teljesen ellentétesek voltunk, neki a heti 8 buli bolt az alap, és csodálkozott, hogy nincs kedvem csatlakozni. Én úgy látom, hogy a fiúknak minimum kell egy 2-4 év előny a lánnyal szemben, egykorú lányt 99%-ban lehetetlen felszedni, pláne ha tud válogatni idősebb pasik közül is. Nekem 20 évesen lett az első párkapcsolatom, házasodni 27 évesen házasodtam a harmadikkal - ő 4 évvel fiatalabb, és szerintem nagyjából ennyi a reális, hogy sikeres legyél a lánynál. Ismerősöm felesége 2 évvel idősebb nála, de ennek az esélye 0.001% hogy összejöjjön kb.

2020. júl. 10. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!