Ma mit vettetek észre?
A kormány a 170/2020. 04.30 törvényben enyhített vidéken, megszűnt a kijárási korlátozás, egy dolgot szigorított csak, hogy a maszk viselése kötelező tömegközlekedésen, boltokban.
Voltatok már ma boltban vagy utaztatok tömegközlekedésen, azért kérdezem, hogy mit vettetek észre, hogy ténylegesen mindenkin maszk volt abban a boltban vagy közlekedési eszközön?
Mert én készülök boltba menni nemsoká és délután pedig elmenni busszal, de sajnos maszk nincs. Nem lehetett hozzájutni.
Maszk, sál, kendő.
Láttam olyant is, hogy a garbóját húzta a szája elé. Múlt héten a 4-6-oson bőven voltak maszk nélküliek. Viszont egyszer jött ellenőr és leszállította azt a 4 fiatalt, akiknek nem volt eltakarva az arca.
Sál, kendő szintén megfelel. Ezeket meg bármilyen darab rongyból tudsz csinálni.
"sajnos maszk nincs. Nem lehetett hozzájutni."
Nem tudom mennyire messze laksz a bekötőúttól, de nálunk, isten háta mögötti kis szar faluban is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!