Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szextől, mit tegyek?
Elsősorban védekezz! (gumival)
Az első ritkán jó és akkor lesz jó, ha a pasid kellő figyelmet fordít rád, kényeztet, jól benedvesedsz, hosszú az előjáték és nincs benne kényszer!
Csak ne görcsölj rá és ne azért akard, mert muszáj, hanem azért, mert te nagyon vágysz rá !
Emlékszem, az első nekünk se volt jó, még annyira a második se - pedig mindketten vágytunk rá. A testeink is össze kellett hogy szokjanak, a harmadik után már teljesen jól működött minden. Óvatosan, kis lépésekben kell haladni, és ha bénáztok, abból érdemes viccet csinálni és közösen röhögni, mintsem komolyan venni. Néha amúgy nem mindig akarja a testünk azt amit az agyunk igen, nekem pl részegen nem annyira áll fel :D hiába van ösztönzés :D Ezekkel is tisztában kell lenni, illetve a védekezés a legfontosabb. Gumi nélkül csak olyannal szexelj, akivel nem baj, ha a jövő héten pozitív lesz a teszt (pl ha már egyébként is házasok, vagy anyagilag függetlenek vagytok, és nagyon üres a lakás).
Nem kell attól se megijedni, ha nem tetszik esetleg a fiúnak amit csinálsz, érdekes módon én imádom a szexet, de valahogy a barátnőimnek sose ment annyira a kézimunka (de ezt mindig elnéztem nekik, hiszen sose volt kukijuk, nem feltétlenül érzik át, hogy hogy kell megfogni). Ha mókázásnak fogjátok fel, akkor könnyebb elsiklani a bénázások felett (amiből rengeteg lesz, de nem szabad rágörcsölni). Ha panaszkodik, akkor adj valamit a szájába :D (.Y.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!