Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok az ilyen kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve vagyok együtt a párommal. Ez idő alatt 10 ujjamon meg tudom számolni, hogy hányszor aludtunk együtt. Szex is kb annyiszor volt. Párom anyukája nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, nem is akarja hogy egyáltalán találkozzunk. Sosem mentünk együtt nyaralni sehova. Heti 1-2x találkozunk. Mégcsak messze sem élünk egymástól. Szeretjük egymást, de nagyon ritkán lehetünk együtt úgy. Ő nem hajlandó nálam aludni, összesen 2x volt olyan, fogalmam sincs miért.. Szerintetek mennyi értelme van ennek? Én 20 vagyok ő 18.

2020. júl. 3. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

“Ő nem hajlandó nálam aludni“

Ez gáz. Az még lehet, hogy az ő anyja nem engedi, hogy te náluk aludj, de akkor meg annál inkább kapnia kéne a lehetőségen, hogy ő menjen hozzád. Szerintem nem kíván téged vagy fél a szextől, ilyesmi. Mindenképp beszélni kéne róla.

2020. júl. 3. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

18-19 évesen ez már nem túl értelmes kapcsolat, ráadásul nyáron a heti 1-2x-i találka sem erős. Már elég régóta együtt vagytok ahhoz hogy lásd, ez nem időszakos probléma. Ahogy már írták, beszélj vele a jelenről és a közeljövőtökről, az együtt alvás, a szex és a találkozások hiányáról (miért van így, ő mit érez a kapcsolattal kapcsolatban, hogy képzel el titeket, stb.), de nem úgy érződik hogy van értelme ezt folytatni.

Ha kifogásokat hoz fel, beszéld át vele hogy miért nincs úgy ahogy ő gondolja (pl. ha az anyja miatt teszi és ellenez titeket, akkor miért van még veled?) és mindenképp legyen a végén egy konklúzió (akar-e változtatni vagy nem?). Ha azt mondja változtat, akkor beszéljétek meg miben kellene, mire lenne igényetek/szükségetek, hogy ezt a kapcsolatot fenntartsátok normálisan. Emellett adj magadnak x időt, döntsd el hogyha addig nem látsz érdemi javulást, akkor lezárod. Ha nem akar változtatni, akkor elég egyértelmű a helyzet.

Készülj fel arra is hogy rosszabb esetben nagy pofonokat kaphatsz szavak formájában, például azt mondja hogy nem szeret vagy nem tud rád a pasijaként nézni. Jobb ezen túlesni, mint még évekig kavargatni a sáros pocsolyát.

2020. júl. 3. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!