Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
én meleg vagyok,és ha transzi vagy nem,nekem nem számít,szóval ja :b
12/19 Abody válasza:
Transz vagyok, szóval igazából ahelyett, hogy a cisz nonszenszt hallgassam, inkább járnék másik transz emberrel lol.
13/19 Dr.G.M. válasza:
Amennyiben teljesen nőies, nincs meg a farka, úgy ige. Ha megmaradt a farka, akkor csak szex, de az tuti nagyot szólna. Nagyon izgatnak a transzi. Pedig alapjában hetero vagyok.
14/19 anonim válasza:
ma 03:27 Nem lenne jobb akkor 1 csaj ? ugy nem mondana rad senki,h meleg vagy :D
15/19 Dr.G.M. válasza:
Persze, nálam a csaj az alap beállítás, de egy transszal nagyon kipróbálnám. Gyönyörűre vannak csinálva és tudják mi a dörgés :D
16/19 anonim válasza:
Ezt alairom dr.g.m :) es nem mondjak az analra,h nem! mint a legtobb no :P
17/19 anonim válasza:
H lennel hetero h kiprobalnal egy farkat? Rosszabb vagy mibdegyiknel.hanyok!
18/19 Dr.G.M. válasza:
Én a közelébe se mennék a faroknak. 😂
19/19 Abody válasza:
Van egy olyan érzésem, ebben a komment szekcióban van pár ember, aki még meg se meri mosni a seggét, mert fél, hogy az ánuszának dörzsölésétől majd meleg lesz. :)
Most komolyan, nyugodtan ki lehet próbálni egy kis pegginget barátnővel, egyedül, nem hiába mondják, hogy a prosztata a G-pont férfiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!