Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Transznemű a barátnőm?
1 év után barátnőm, bevalotta, legalább is mondta, hogy ő igazából fiúnak érzi magát, és fiú szeretne lenni, azóta egyre jobban az szeretne lenni.
Mit tehetnék, hogy ne veszítsem el? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni :(
a lány 15 éves.
Csak nővé lehet műttetni magadat. Férfivá nem. 1, nem tudnak péniszt csak úgy elővarázsolni a semmiből, további az érhálózatot sem tudják megoldani. A nők vizelethólyagja is máshogy vagy tudtommal.
Meg nem tudják bekötni, hogy az inger központ is működjön oda. Soha nem érezné azt lent.
Gondoltál már arra, hogy te meg nővé műtesd
Magad?
Szia! Velünk is hasonló a helyzet, és transz srác vagyok és a barátomnak kb fél év után mondtam el. Mindenben támogat, és ettől ugyan úgy jól megvagyunk. Utalt rá esetleg hogy ő emiatt nem vonzódna a fiúkhoz/hozzád? Mert simán lehet (mint ahogy nálunk is van) hogy a párod transz, de meleg, tehát ugyan úgy vonzódik hozzád és szeret. (Egy tipp: ha azt kéri, szólítsd a választott nevén, tedd úgy...vagy legalábbis néha...jól fog esni neki)
18 éves koráig ez még természetesen változhat. Ha akkor el akarja kezdeni a hormonokat és a műtéteket akkor nektek kell megbeszélnetek hogy ez neked úgymond 'belefér'-e.
Drukkolok nektek :) Ha kérdésed van írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!