Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ebben tudnátok tippeket adni? Tényleg nem tudom, mi legyen.
#11 erre én is kíváncsi lennék, csak nem mertem így megkérdezni.
De tényleg, nem igazán tudok olyan mellet elképzelni egy fiatal csajnál, amire rá sem tudsz nézni (kivéve néhány nagyon extrém esetet.)
Nőként írom, hogy itt a legtöbb válaszadó nő, annyira sötét mint az éjszaka. Ennyire nem fogjátok fel a kérdés lényegét? Helyette itt hazudoztok kihasználásról, meg dobáljátok a szalmabábokat. A barátomnak nem tetszenek a lábujjai, de a fülei is kissé szétállnak, de ettől függetlenül jól megvagyunk, mint ahogy a kérdező is írta a barátnőjéről.
A kérdésre válaszolva pedig, ha van egy szikrányi értelem a barátnődben, akkor ezt meg lehet vele beszélni.
Inkább ne te sötétezz le itt mást, ha még szöveget sem bírsz értelmezni.
A kérdezőnek nem jön be a lány melle, az egy dolog. De pólót húzatna a csajjal, te is sapkát meg zoknit vetetsz fel a pasiddal, mert nem tetszik rajta ez meg az? És húzod a szádat, ha nem teszi meg?
#15 A szövegértelmezés nem nálam siklott ki, hanem nálatok.
Ami nem tetszik a pasimon azt elfogadtam, mert kb semmire nincs hatással. Értsd (mert nem fogod magadtól): nem kell nyalnom a talpát, és nem kell szopnom a fülét.
A lekezelő hangnemet megtarthatod magadnak, mivel továbbra is te vagy az, aki nem tud értelmezni.
Vagy szerinted az elfogadás az, hogy pólót vegyen fel a lány, különben a kedves kérdező fanyalog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!