Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nők, ebben tudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ebben tudnátok tippeket adni? Tényleg nem tudom, mi legyen.

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 1,5 hónapja van egy 20 éves barátnőm. Eddig minden jó vele, vannak közös témáink, vannak közös hobbijaink. A szex is jó, nagyon sokat csináljuk. De van egy olyan gondom, hogy a lány mellei nem igazán tetszenek. Tudom, hogy nem tehet róla, csak...ránézésre tényleg nem jön be, emiatt annyira foglalkozni sem szeretek velük. Olyan kis csúnyácskák. Emiatt jobban szeretem ha van rajta melltartó vagy póló, ha épp lefekszünk egymással. Most taplóság lenne valahogy megmondani neki, hogy legyen rajta valami felső? Emiatt nem hagynám el, viszont attól tartok, hogyha ezt megmondom neki, akkor valami megtörne közöttünk. Ezt sem akarom. Most mit kéne tennem?

2020. júl. 3. 12:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Megértelek, nehéz dolog. De ha szereted, akkor elfogadod ezt is benne. Milyenek amúgy? Nem tudom elképzelni. Az alakja rossz vagy nagyok a mellbimbói?
2020. júl. 3. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Mondd azt neki, hogy neked nagyon bejön, ha fekete melltartó van rajta, mert nagyon jól mutat, és örülnél, ha olyan lenne rajta.
2020. júl. 3. 17:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 erre én is kíváncsi lennék, csak nem mertem így megkérdezni.

De tényleg, nem igazán tudok olyan mellet elképzelni egy fiatal csajnál, amire rá sem tudsz nézni (kivéve néhány nagyon extrém esetet.)

2020. júl. 3. 17:39
 14/18 anonim válasza:
28%

Nőként írom, hogy itt a legtöbb válaszadó nő, annyira sötét mint az éjszaka. Ennyire nem fogjátok fel a kérdés lényegét? Helyette itt hazudoztok kihasználásról, meg dobáljátok a szalmabábokat. A barátomnak nem tetszenek a lábujjai, de a fülei is kissé szétállnak, de ettől függetlenül jól megvagyunk, mint ahogy a kérdező is írta a barátnőjéről.

A kérdésre válaszolva pedig, ha van egy szikrányi értelem a barátnődben, akkor ezt meg lehet vele beszélni.

2020. júl. 5. 10:22
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Inkább ne te sötétezz le itt mást, ha még szöveget sem bírsz értelmezni.

A kérdezőnek nem jön be a lány melle, az egy dolog. De pólót húzatna a csajjal, te is sapkát meg zoknit vetetsz fel a pasiddal, mert nem tetszik rajta ez meg az? És húzod a szádat, ha nem teszi meg?

2020. júl. 5. 11:51
 16/18 anonim válasza:
74%

#15 A szövegértelmezés nem nálam siklott ki, hanem nálatok.

Ami nem tetszik a pasimon azt elfogadtam, mert kb semmire nincs hatással. Értsd (mert nem fogod magadtól): nem kell nyalnom a talpát, és nem kell szopnom a fülét.

2020. júl. 5. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A lekezelő hangnemet megtarthatod magadnak, mivel továbbra is te vagy az, aki nem tud értelmezni.

Vagy szerinted az elfogadás az, hogy pólót vegyen fel a lány, különben a kedves kérdező fanyalog?

2020. júl. 5. 18:16
 18/18 anonim válasza:
Szerinted véletlenül írta a kérdező, hogy ezért nem hagyná el? Szövegértés...
2020. júl. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!