Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nők, ebben tudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ebben tudnátok tippeket adni? Tényleg nem tudom, mi legyen.

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 1,5 hónapja van egy 20 éves barátnőm. Eddig minden jó vele, vannak közös témáink, vannak közös hobbijaink. A szex is jó, nagyon sokat csináljuk. De van egy olyan gondom, hogy a lány mellei nem igazán tetszenek. Tudom, hogy nem tehet róla, csak...ránézésre tényleg nem jön be, emiatt annyira foglalkozni sem szeretek velük. Olyan kis csúnyácskák. Emiatt jobban szeretem ha van rajta melltartó vagy póló, ha épp lefekszünk egymással. Most taplóság lenne valahogy megmondani neki, hogy legyen rajta valami felső? Emiatt nem hagynám el, viszont attól tartok, hogyha ezt megmondom neki, akkor valami megtörne közöttünk. Ezt sem akarom. Most mit kéne tennem?

2020. júl. 3. 12:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez taplóság. talán valami olyasmit kéne mondj, hogy egy bizonyos típusú melltartó nagyon beindít, és örülnél, ha úgy is csinálnátok, hogy közben rajta van. de azt semmiképp ne mondd, hogy nem tetszenek a mellei, mert ezzel nagyon megbántanád, és a szextől elvenné a kedvét is szerintem egy kicsit mellesleg.
2020. júl. 3. 12:11
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Ok, ő meg majd ha közli veled, hogy szerinte ocsmány a farkad, ugye nem sértődsz meg?
2020. júl. 3. 12:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos megbántanád vele. Nekem sem esne jól, hogy "bocs, de nem igazán tetszik a melled, valamit vegyél már fel" Ennyire zavarnak, hogy pólót kell felvennie?
2020. júl. 3. 13:26
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg az a taplóság, hogy úgy használod a csajt, hogy nem is tetszik a melle, hogy nem vagy vele őszinte.

Én tuti nem örülnék, ha olyan valaki krna, akinek nem jön be mindenem.

Tehát vagy elfogadod és megszereted a mellét is, vagy megszokod vagy megszöksz, de az, hogy takargassa előtted, mert téged irritál, hát nem borzasztó?!

2020. júl. 3. 13:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szép dolog, hogy emiatt nem hagynád el, csak hát az meg nem fer, hogy miattad takargassa.

Mondjuk én azt nem értem, hogy lehet mellek látványa, izgatása nélkül szxelni?!

Ez így hosszú távon szerintem nem fenntartható....

Az tuti, hogy ha megmondod neki, onnantól elfelejtheted a csajt, de ha meg nem, akkor sem hiszem, hogy olyan hlye, hogy ne essen le neki, hogy miért kell takargatnia magát....

Itt az a kérdés, hogy te még meddig akarsz vele játszani.

Nem jobb lenne egy olyan barátnő, akinek a melle is bejön?

Vagy, ha szereted, akkor miért nem tudod szeretni mindenét?

Tényleg ennyire taszít?

Hát nem tudom, de ha én valakit szeretek, akkor számomra mindene szép, ha meg nem, akkor nem is szeretem igazán....

2020. júl. 3. 14:04
 6/18 A kérdező kommentje:
A kérdésben leírtam, hogy nem csak szex terén vagyunk meg jól. De most mit csináljak, ha a mellei nem tetszenek? Ezért tuti nem hagynom ott, ezt is leírtam.
2020. júl. 3. 14:06
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom, dugni azért jó meg menő a csajt, mert “jobbat” úgyse kapna. De ez nem elég, még a lány szégyenkezzen meg takarja el magát.
2020. júl. 3. 14:07
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Szegény csaj! :(
2020. júl. 3. 14:08
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Én megmondom, hogy mi legyen: ha van benned gerinc, akkor lemondasz róla és nem hlyíted tovább a csajt.

Nyilván ez jobb nem lesz, és gondolom, nem akarod elvenni így feleségül.

Ez a csajjal szemben nagyon nem fer !

Persze, vegyen fel melltartót, azzal kegyeskedsz mgkúrni, egyébként csak sötétben és még véletlenül se érj hozzá - hát apám, mégis miben reménykedsz, hogy egy reggel kinő, megszépül, megformásodik neki vagy nyersz a lottón és befizeted egy plasztikai sebészhez ?

Milyen tippeket vársz?

Hogy hazudj neki, hogy viseld el?

Bocs, de ez így nagyon nem jó sehogy sem....

Értem én, hogy amúgy jó a csajjal, de hát azt nem, hogy akkor meg hogy taszít ennyire, nem tudom elképzelni, hogy ne tetszen az, aki egyébként tetszik.

2020. júl. 3. 14:14
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Én azt nem értem, hogy lehet valaki olyannal dgni, aki nem tetszik testileg?

De hát valamiért csak feláll rá neked, nem? Mert azt írtad, jó vele a szx is.

Akkor annyira csak nem lehet ronda!

2020. júl. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!