Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ebben tudnátok tippeket adni? Tényleg nem tudom, mi legyen.
Szerintem meg az a taplóság, hogy úgy használod a csajt, hogy nem is tetszik a melle, hogy nem vagy vele őszinte.
Én tuti nem örülnék, ha olyan valaki krna, akinek nem jön be mindenem.
Tehát vagy elfogadod és megszereted a mellét is, vagy megszokod vagy megszöksz, de az, hogy takargassa előtted, mert téged irritál, hát nem borzasztó?!
Szép dolog, hogy emiatt nem hagynád el, csak hát az meg nem fer, hogy miattad takargassa.
Mondjuk én azt nem értem, hogy lehet mellek látványa, izgatása nélkül szxelni?!
Ez így hosszú távon szerintem nem fenntartható....
Az tuti, hogy ha megmondod neki, onnantól elfelejtheted a csajt, de ha meg nem, akkor sem hiszem, hogy olyan hlye, hogy ne essen le neki, hogy miért kell takargatnia magát....
Itt az a kérdés, hogy te még meddig akarsz vele játszani.
Nem jobb lenne egy olyan barátnő, akinek a melle is bejön?
Vagy, ha szereted, akkor miért nem tudod szeretni mindenét?
Tényleg ennyire taszít?
Hát nem tudom, de ha én valakit szeretek, akkor számomra mindene szép, ha meg nem, akkor nem is szeretem igazán....
Én megmondom, hogy mi legyen: ha van benned gerinc, akkor lemondasz róla és nem hlyíted tovább a csajt.
Nyilván ez jobb nem lesz, és gondolom, nem akarod elvenni így feleségül.
Ez a csajjal szemben nagyon nem fer !
Persze, vegyen fel melltartót, azzal kegyeskedsz mgkúrni, egyébként csak sötétben és még véletlenül se érj hozzá - hát apám, mégis miben reménykedsz, hogy egy reggel kinő, megszépül, megformásodik neki vagy nyersz a lottón és befizeted egy plasztikai sebészhez ?
Milyen tippeket vársz?
Hogy hazudj neki, hogy viseld el?
Bocs, de ez így nagyon nem jó sehogy sem....
Értem én, hogy amúgy jó a csajjal, de hát azt nem, hogy akkor meg hogy taszít ennyire, nem tudom elképzelni, hogy ne tetszen az, aki egyébként tetszik.
Én azt nem értem, hogy lehet valaki olyannal dgni, aki nem tetszik testileg?
De hát valamiért csak feláll rá neked, nem? Mert azt írtad, jó vele a szx is.
Akkor annyira csak nem lehet ronda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!