Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki mit érez irántam?
Van egy lány, akit régóta ismerek és mostanában eléggé bejön. Elhívtam magammal egy eseményre a multkorokban. Ott kiderült hogy elég sok olyan dolog van ami mind kettőnket érdekli. Tudnátok adni tippeket, tanácsokat, hogy kiderüljön mit érez irántam? Nyíltan meg kérdezném, de viszint ha személyesen találkozunk valahova elviszem és ha netán aztmondja, hogy legyünk barátok csak, akkor az nekem nagyon nem lesz jó... Ahova megyünk ott nem hagyom mindenképp hazaviszem de elég keserves utazás lenne. Facebookon nem szeretném megkérdezni az nem én vagyok.
Tudom ez egy hülye kérdés mert nem ő az eggyetlen és elöbb utóbb meg kell tennem a lépést, de ha csak barátként gondol rám a szomorúságom átszokott menni bunkóságba amit szintén nem akarom nehogy valami olyat mondjak. Irjatok valamit segítsetek.
Köszönöm, 18/F
Amikor elmentek valahová, talán megpróbálhatnád megfogni a kezét (ha olyan a helyzet), és ha nem húzódik el vagy valami, akkor jó.
Ha pedig ennyire azért nem akarsz feltűnő lenni, akkor próbálj meg flörtölni, vagy csak dícsérd meg. A válaszából könnyen lejöhet, hogy ő mit gondol rólad.
Vaaagy, kérdezgesd a fiúkról. Bejön-e neki valaki, van-e barátja, meg ilyenek. Ezekkel is előrébb lehetsz.
Egyébként a legegyenesebb út a rákérdezés lenne, de ugyebár az kínos szituációkat szülhet, írtad is. Ha nem jön össze, bunkó azért ne legyél vele semmi esetre sem, az elég gyerekes lenne.
Hajrá!:)
Ezért írtam a kérdést. Köszönöm a tipppeket. Elhívtam fagyizni ott egy váratlan pillanatban megkérdezem nyíltan. Ha netán nemet mond elég beszélgetés mentes 40 kilóméter lesz..
De ez ilyen. Van közelebb is fagyizó de csavaros fagyi a kedvencünk az meg sajnos nincsen.. 😀
Majd írd le, hogy mit mondott! Nagyon kíváncsi vagyok, szurkolok nekteeek!:D
-N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!