Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszem észre azt, hogy kevés az extrovertált lány?
Én azt veszem észre, hogy sokkal több csöndes, introvertált lány van mint extrovertált. Legtöbbszőr mikor ott vagyok egy társaságban és ott van egy szép lány. Legtöbbjüknek a társaságát nem tudom élvezni vagy mert túl nagyszájú! Vagy mert túl csöndes. Ha csak úgy random oda megyek hozzájuk akkor is ugyanez van! Esetleg ha egy alkalommal el is vagyok velük, másodjára már nem is köszönnek kivétel ha én nem teszem meg. Haverom azt mondja, hogy Budapest kőrnyékén sec perc alatt talál magának párt az ember. Mert arra mindenki egyen rangú. Másik haverom pedig olyat mondott, hogy Horvátországban konkrétan a fiúknak kell várnj a lányokra :D! Nos én keleten lakom, egy falu szerűségben. De egy közeli vidéknagyvársban vannak olyan lány ismerőseim akikkel szívesen járnék. De nekik a nagyrészük foglalt!
Tudom, hogy a csöndes és az introvertált nem ugyanazt jelenti! De egy introvertált emberrel sokkal nehezebb megismerkedni. És nehezebben is bízik meg bárkiben. És én olyan fiú vagyok. Akit nagyon sok minden érdekel. Szeret eljárni szórakozni (ezalatt nem csak a diszkókat értem!) És velem sok mindenről lehet beszélni. És én egy ilyen lánnyal lennék el a legjobban! Persze melette szeretném azt is ha kedves, szép, és nagyjából okos legyen.
Pl egy olyan lányal végképp nem tudnék lenni. Aki beképzeltebb a kelettnél is! Sajnos az a baj, hogy azok a lányok akik tényleg normálisak. Nagyon hamar találnak maguknak normális fiút. És nincs hamar vége a kapcsolatuknak! Mert szerintem manapság sokkal több normális fiú van mint normális lány. Én azt veszem észre, hogy nagyon sok sajnos a pénzéhes, felszines lány! És ilyen lányok tőrték már össze a szívemet. Még nem is volt pedig semmi köztünk csak egy kis kavarás!
17:22 Ha te nem vagy képes jobban átértelmezni a kérdést vagy gondolkodni mielőtt választ írsz te is általánosítasz. Én csak az eddigi tapasztalataim alapján írtam. És nem túl nagyok az igényeim attól még, hogy te nem gondolkodol! Felszínes sem vagyok! Gondolom nem is lány vagy te sem hanem egy jött-ment fiú. Aki lehet azt sem tudja hol van!?
Egy dologban valóban igazad van, nem vagyok szerény. De nem is vagyok olyan, hogy a főldön sem tudok járni a beképzeltségtől! Első az a billentyűzet írta, nem én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!