Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Csókolóztam a legjobb barátnőmmel

Elmondtam a barátomnak erre ő ki akadt szerintetek jogosan ?.

2020. jún. 28. 19:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

De nyílván probléma

De ha pl őt meg csókolta volna az egyik haverja nem akadtam volna ki enyire mint fordítót esetben ő

2020. jún. 28. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Hát igen ilyenkor jöhetnél neki azzal, hogy "na de látott engem és én is őt meztelenül azzal nem volt bajod", viszont hagyd rá, ne próbálj meg ezen veszekedni vele mert csak rosszabb lesz. Ha kérdez erről mondj el neki mindent és, hogy sajnálod, nem gondoltad volna, hogy ennyire rosszul fog esni neki. Szerintem csak idő kell neki, hogy kicsit átgondolja mi is történt
2020. jún. 28. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A csókolózás azért magasabb mint az együtt fürdés... Legalábbis szerintem.

Bár az is fura. :D de ha elfogadta akkor oké.

Szerintem ne vedd természetesnek, hogy ő ezt mint lazán vegye. A barátnője vagy, és konkrétan tényleg úgy néz ki, mintha Biszex lennél.

Ha kevés ideje vagytok együtt, akkor lehet hogy ő nem tudja, hogy ez tényleg CSAK majdnem hogy testvéri szeretet törődés (már ha az).

Ha több ideje vagytok együtt, akkor lehet hogy ez neki már szimplán sok.

Viszont ezt tőle kéne megkérdezned. De ne úgy kérdezd meg, hogy mi a baj ezzel, mert szerinted semmi.

Hanem normálisan.

2020. jún. 28. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is megcsalásnak venném. Mert csakis velem csókolózzon aki velem jár. Ha ez nem megy neki, akkor szakít k. Röviden ennyi. Kicsit se érdekes hog, fiú vagy lány.
2020. jún. 29. 10:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk csokolozgatni a barátnőmmel 1x megtörtént és anyi
2020. jún. 29. 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Szépítheted, hogy csak egyszer történt, stb. de látod, hogy megmondtuk, ez megcsalás, és ezek szerint a barátod sem veszi félvállról a dolgot.
2020. jún. 29. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kamu a kérdés :D

Vagy a kérdező hülye.

2020. júl. 1. 19:03
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen utolsó hogy le hülyéztél képzeld nem kamu kérdés hanem teljesen komolyan írtam és igazat is minden így történt

De már azóta megbeszéltük a barátomnak és már nem haragszik

2020. júl. 2. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!