Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Csókolóztam a legjobb barátnőmmel
Elmondtam a barátomnak erre ő ki akadt szerintetek jogosan ?.
Hasonló volt itt is a történet házi buli volt de nem voltunk részegek én sem barátnőm sem. ittunk de tudtuk az hogy mit csinálunk.
Ő kapot le hirtelen igaz el tartóz egy kisseb idejük míg csókolóztunk kb 1-2 perc aztán kérdeztem mi volt ez és mondta hogy csak szimplán kíváncsiság hogy hogyan csókolok enyi volt
Páromnak másnap el mondtam erre ő ki akadt
3. vagyok
Nekem is ilyen volt barátnőm a barátnőjével amit el is fogadtam, ahogy írtam a csók is csak meglepett. Viszont ha azokat elnézte, nem értem a csókot miért nem tudja valahogy elfogadni. Lehet csak hirtelen nem tudja hova tenni ezt és nem tudja hogy reagáljon. Ha voltak ott mások is azon sem lepődnék meg ha megalázónak venné, mi fiúk már csak ilyenek vagyunk
Párom nem volt ott a házi bulin ez csajos buli volt csak lányok
Mikor elmondtak neki is csak ketten voltunk nem értem kiakadás okat éppen ezért mert pl ha együt fürödtem a barátnőmmel nem volt számára probléma vagy ha együt aludtam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!