Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsotrol?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Szerintetek is gyorsan tökre megy?2020. jún. 27. 21:21
1/6 anonim válasza:
Távkapcsolat csak akkor működik ha néha hosszabb időre találkoznak és olyankor mindent be pótolnak randikat szeretkezéseket(különben amúgy a távkapcsolat nem működik) amúgy mindig valamelyik fél félre fog kacsingatni
2/6 anonim válasza:
Emberfüggő is, ki hogy bírja. Én személy szerint jól megvagyok, ha tudunk találkozni valamilyen gyakorisággal, és nem szökőévente.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, én a párommal hetente tudok talákozni, ezért nem is panaszkodok, persze nincsen az, hogy véletlenszerűen együtt akarunk időt tölteni és akkor átugrik. Én kibírnám a ritkább talákozásokat is, anélkül hogy másra kacsintgatok, HA az elejétől úgy lenne, vagy fokozatosan kéne rá átállni. Ha adott egy kapcsolat, és hirtelen elköltözik valaki, úgy nehezebb.
Szerintem egy próbát megér, minden alapja a bizalom, amit egy normális ember, aki tényleg szeret nem játszik el.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon az aktuális tényezőktől függ. Mármint, pl. a távolság még is mennyi? 100 km, 500, vagy esetleg 1000? Mert pl. a 100-200 km nem olyan sok, ott viszonylag gyakran lehet találkozgatni, viszont az 1000.. khm... Szóval ez sok mindentől függ. Ha viszonylag gyakran megoldható a találka, akkor szerintem azért van esély, hogy működni fog. De magától a személyektől is függhet. Mármint, ha valaki nagyon vágyik az intimitásra, meg minden, akkor nem biztos, hogy hetekig meg lesz anélkül, vagy ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
Hát... én nem szeretném, mert mindig hiányozna az illető, de ha mondjuk hétvégenként találkoznánk, mert mondjuk 1 órára lakik akkor meg belefer:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!