Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig összejárogatunk, valaki tud tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem "bűnbe estem". Már rég vége ennek az egésznek, mindkettőnknek vannak futó emberek az életében, viszont még mindig nem tudtuk megszakítani a kapcsolatot. Mindketten ugyanolyan gyengék vagyunk,mint aki az egó mögé rejti az önbizalomhiányt. Már semmi közünk egymáshoz, viszont ha néha szükségünk van egy kicsit növelni az egónkat, még mindig összejárogatunk stb. (félreértés ne essék, nem lefekszünk, csak csókolózunk stb, mint mikor együtt voltunk) aztán másnap mintha semmi nem történt volna, mindkettőnknek teljesült a vágya, mondtunk egymásnak egy-két szép szót, és kész. Valaki tud tanácsot adni? Kezd lelkiismeret furdalásom lenni.. Negatív emberek légyszíves kíméljenek, nem hiányzik az ócsárolás, épp tudom milyen szarba vagyok...2020. jún. 26. 23:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha már így összejártok akkor szexelhetnétek is. Sokkal több értelme lenne, a helyedben így csinálnám.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak érted, aki régen még fontos volt, nem tudok rá úgy tekinteni teljesen mint mára már csak egy "dugópajtira"
2020. jún. 26. 23:41
3/6 A kérdező kommentje:
meg ha ismerkedek valakivel, és esetleg rákérdez erre a témára az illető, nem akarok neki hazudni, de azt is fura mondani hogy 'ja hát amúgy nincs köztünk semmi, már csak szexelni járunk össze'
2020. jún. 26. 23:42
4/6 anonim válasza:
nincs ebben semmi fura sokan csinálják
5/6 anonim válasza:
A lényeget leírtad, a gyengeségeid az egód mögé bújtatod. Na de mik azok a gyengeségek pontosan? Miért jó az neked hogy ennyi van köztetek, mikor te magad írod le hogy nem jó? Miért van szükség az ő megerősítésére, mikor már rég vége és ez a kapcsolat már soha nem fog sehova se tartani? Akkor miért csinálod, miért maradsz ott ahol nem jó érzés? Többek között ezekre kellene magadban választ keresni, amik lehet nagyon mélyre húzódnak. Szakemberhez is nyugodtan mehetsz, aki segít feltárni a miérteket.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Néha mikor magamba maradok a gondolataimmal, átfut az agyamon hogy nem tudtam teljesen elengedni. Mikor összekerülünk, még mindig feljön az az érzés, hogy milyen jó volt még régen. De egyáltalán nem volt jó, lelkileg kikészített, a megcsalás összes módját, eljátszotta velem, de annyira tudott hízelegni, ami akkor hiányzott az önbizalomhiányos lelkemnek, hogy mindig voltak kiskapuk a szívemhez. És belátok hogy sokkal jobb életem van így, viszont annyira ragaszkodó vagyok, hogy képtelen vagyok elengedni
2020. jún. 27. 22:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!