Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem szeretne szeretne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DangerYT kérdése:

Miért nem szeretne szeretne lefeküdni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

3 hónapja együtt járunk, kb 1,5 hónapig fel sem hoztam neki ezt a témát, mert tudtam, hogy ennyi idő nem lesz elég neki, viszont 1 hete felhoztam neki, hogy, hogyan vélekedik erről a dologról, és azt mondta, hogy eltelt már annyi idő, hogy ez is megtörténjen.

Következő este, kezdeményeztem is nála, de pont rosszkor, ugyanis női problémája volt.

Most, hogy már nincs, ujra kezdeményeztem nála, és ő azt mondta, hogy majd este ezt még folytatjuk, melyből nem lett semmi, ő azt mondta, hogy szeretné, és ez látszott is rajta, hogy őszintén mondja, de mikor oda került a sor, elhúzta onnan a kezemet, ezzel bennem megtört valami, és már nem tudtam nála akkor kezdeményezni, és az azóta úgy is van, mivel azóta 2x bróbálkoztam, de semmi, ugyan így viselkedik.

Nem értem ezt miért csinálja, hogy mond valamit, majd teljesen máshogy cselekszik..

(19 évesek vagyunk.)

Köszönöm a válaszokat.

#szex #párkapcsolat #Fiatalok párkapcsolata
2020. jún. 26. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Még nem áll készen. Teljesen más valamit mondani meg gondolni, mint megtenni. Jegeld a témát egy ideig. Sőt, előbb utóbb biztos ő is felhozza magától a témát. Addig meg tudod, a szex előtti többi dolgot is csinálhatjátok.
2020. jún. 26. 09:59
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
Biztos nem mosta meg ott lent és nem akarta, hogy kiábrándulj :D
2020. jún. 26. 10:41
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
kora ellenére gyerek még. Keress felnőtt partnert!
2020. jún. 26. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebből tényleg arra lehet következtetni, hogy még nem áll készen, ha ennyiszer elutasított a kifogásokkal. Bár akkor nem tudom, miért nem mondja ki egyértelműen, hogy még adj neki időt.
2020. jún. 26. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Figyelj... mivel 19 évesrk vagytok egy jó pákapcsolatban ez kicsit fura... Nem lehet hogy aszex esetleg?
2020. jún. 26. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"és azt mondta, hogy eltelt már annyi idő, hogy ez is megtörténjen."

Kényszerből! Csak azért, mert elvárásnak tekinti, hogy x idő után le kell feküdni egy kapcsolatban. Ne erőltesd! Haladjatok a saját tempótokban. Majd mikor ő is akarja, meg fog történni, sőt, ő fog kezdeményezni. Addig meg erőltetéssel rontassz is a helyzeten.

2020. jún. 26. 15:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkitől, megfogadom a tanácsokat!
2020. jún. 27. 06:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 3 hónap nagyon korai akármennyi idősek is vagytok (na jó talán felnőtteknél más, azt nem tudom): De szerinte fontos h a lelki/belső összhang meglegyen és csak utána jöjjenek a testi dolgok. Ha szűz a lány vagy csak szimplán több idő kell neki ahhoz h ennyire megbízzon valakiben akkor korai a 3 hónap, szerintem. De én még tapasztalatlan vagyok 17/L, fél éve vagyok a párommal de nálunk 18 éves korig szóba sem kerülhet a szex. Fiatalnak érezzük még magunkat. Mindenki máskor érik meg erre.
2020. jún. 27. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem készült fel rá. Biztos volt már neki kapcsolata hosszabb távon járt mással is? Nem lehet, hogy te vagy neki az első?
2020. jún. 27. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert még nem tudtad annyira elvenni az eszét. Szóval ne őt hibáztasd, hanem zúgasd magadba úgy, hogy gondolkodni se tudjon. Ha erre nem vagy képe, akkor vagy nem jó ajtón kopogtatsz (nem illünk össze mindenkivel egyformán), vagy van még mit tanulnod a csajok működéséről.
2020. jún. 27. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!