Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretne szeretne lefeküdni velem a barátnőm?
3 hónapja együtt járunk, kb 1,5 hónapig fel sem hoztam neki ezt a témát, mert tudtam, hogy ennyi idő nem lesz elég neki, viszont 1 hete felhoztam neki, hogy, hogyan vélekedik erről a dologról, és azt mondta, hogy eltelt már annyi idő, hogy ez is megtörténjen.
Következő este, kezdeményeztem is nála, de pont rosszkor, ugyanis női problémája volt.
Most, hogy már nincs, ujra kezdeményeztem nála, és ő azt mondta, hogy majd este ezt még folytatjuk, melyből nem lett semmi, ő azt mondta, hogy szeretné, és ez látszott is rajta, hogy őszintén mondja, de mikor oda került a sor, elhúzta onnan a kezemet, ezzel bennem megtört valami, és már nem tudtam nála akkor kezdeményezni, és az azóta úgy is van, mivel azóta 2x bróbálkoztam, de semmi, ugyan így viselkedik.
Nem értem ezt miért csinálja, hogy mond valamit, majd teljesen máshogy cselekszik..
(19 évesek vagyunk.)
Köszönöm a válaszokat.
"és azt mondta, hogy eltelt már annyi idő, hogy ez is megtörténjen."
Kényszerből! Csak azért, mert elvárásnak tekinti, hogy x idő után le kell feküdni egy kapcsolatban. Ne erőltesd! Haladjatok a saját tempótokban. Majd mikor ő is akarja, meg fog történni, sőt, ő fog kezdeményezni. Addig meg erőltetéssel rontassz is a helyzeten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!