Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Inkább hosszútávú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Inkább hosszútávú kapcsolatot kerestek, vagy csak kalandokat?

Figyelt kérdés

Leginkább 14-18 éves korosztályra vagyok kíváncsi, hogy a kaland a fontos, vagy a szerelem?

A kalandok alatt nem feltétlen egyéjszakásat értek, hanem ilyen max egy hónapos, mikor inkább külső alapján valakivel jól érzitek magatokat, aztán már léptek is tovább.

2020. jún. 23. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Milyen megkeseredett csajok? Kicsit szebben beszelj🙂
2020. jún. 23. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Mennyi kiszáradt, károgó kiscsaj van ezen az oldalon, te jó ég.....

Énnekem mind a kettő megfelelne egyébként jelenleg.

16/F

2020. jún. 23. 21:35
 13/19 $$$$$ ***** válasza:
90%

Alapvetően komoly kapcsolatot keresek. Csak azt nehez talalni. De nagyon örülnék neki. De mivel jelenleg szingli vagyok nem mondok nemet az egy ejszakasokra se. És a "kalandokra" se. De ha lenne kapcsolatom akkor nyilvan nem lennének ezek. De igy hogy nincs ugy vagyok vele hogy miert ne...

19/F

2020. jún. 23. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Keserű a szőlő mi csajok? Én se találtam még lányt aki szingli és komoly kapcsolatot szeretne, úgyhogy valamennyire veletek is egyetértek, de most komolyan, amelyik nem hiszi, teszteljen le nyugodtan. Elnézést Kérdező, 19 vagyok, remélem ez még belefér. Egyértelműen hosszú távú kapcsolatra vágyom, nem is bírnék nagyon egyéjszakást csinálni, mert nekem nem menne nagyon úgy hogy nem érzek a másik iránt semmit. Nekem az kell, hogy valaki szeressen, valakit szerethessek és ha úgy alakul, akkor össze is házasodnánk előbb vagy utóbb.

19/F

2020. jún. 24. 07:18
 15/19 Stark2000 ***** válasza:
86%

Ó ugyan, mindenki általánosít. Az a baj egy egész nemre/ korosztályra akartok ráhúzni egy "normát" a saját, rossz tapasztalaitok miatt. Én is sokszor futottam csalódásba a lányokkal kapcsolatban, de ettől még nem lesz mindegyikőtök egy megbízhatatlan szajha. Volt, hogy én se akartam kapcsolatot 2-3 éven keresztül (pont az előbb leírtak miatt, kellett egy kis érzelem mentes időszak) , de ha valaki úgy közeledett, én jeleztem is felé, hogy semmi szükségem most komoly kapcsolatra. Utóbbi fél évben vagyok nyitott a komolyabb kapcsolatra, egyszerűen most van rá igényem, az egy éjszakás pedig egyszerűen nem nyújt eleget. 🤷‍♂️

20F

Kicsit kilógok a kérdést megcélzó korosztályból, remélem ez nem probléma.

2020. jún. 24. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Helló! 16 éves vagyok, és egyszer sem éreztem úgy, hogy egy lányra nekem csak amiatt lenne szükségem. Rettentően kevés önbizalmam, és alacsony önértékelésem van, és nagyon jól esne, hogyha lenne valaki, aki megölel, szeret, és érzem azt, hogy tényleg fontos vagyok neki. Ezt kalandokban nem lehet megtenni. Tisztelet a kivételnek - de sokan általánosítanak: rengetegen azt hiszik, hogy egy fiúnak csakis az kell (ezt megkaptam például én is a volt barátnőmtől, aki megcsalt az egyik barátommal), de nem. Nyilván, igen, vannak azok a fiúk, akiknek csak erotikus célokra kell egy lány, de mindenki más, és hogyha Ő így érzi jól magát, hát érezze jól magát, ebbe nem lehet beleszólásunk. :) Rengeteg fiú tényleg csak szeretetre vágyik, és nem arra, hogy legyen egy partnere éjszakára, ez szerintem egy hatalmas tévhit bizonyos emberek között (akinek nem inge, ne vegye magára)

16/F

2020. jún. 24. 16:17
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom. Zenészként, eléggé érzelmes vagyok, sosem tudnék egy lányt, akit szeretek csak így kihasználni. Illetve mivel van konkrét lány az életembe, ezért mostanában el is felejtettem mást, csak rá koncentrálok. 15/F
2020. júl. 9. 19:36
 18/19 anonim válasza:
100%

Én komolyat keresek, ha találok. Sajnos még nem találtam.

20F

2020. júl. 12. 00:46
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen fiatalon bőven több videót keresel, mint kapcsolatot... Igen, te is!
2020. júl. 12. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!