Vannak olyanok, akik hosszútávú szeretői kapcsolatot keresnek?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül itt a gyakorin szeretnék ismerkedni, inkább érdeklődöm, hogy vannak-e sorstársak. Minden férfi megijed egy ilyen kapcsolattól, vagy vannak, akik tudnak huzamosabb ideig olyan szeretőt tartani, akivel megvan a bizalom, legalább heti rendszerességű találkozás, és természetesen a játékszabályok betartása mindkét fél részéről. Ahol nem kell attól tartani, hogy másnap reggel szerelmet vall az adott hölgy, és nincs menekvés, csak kölcsönösen jól érzik "egymást" a felek.2015. márc. 25. 15:23
1/7 anonim válasza:
Vannak. Én az ilyenek híve vagyok :) 25/F
2/7 anonim válasza:
Nekem is csak erre van jelenleg szükségem, de nem tudom hogy érdemes keresgélni, nők sokkal érzelmesebbek szerintem. 20F
3/7 anonim válasza:
Igen. De eddig én sem jártam sikerrel.
Van barátom, nem leszek szerelmes egykönnyen, szóval ilyesmitől nem kell tartani.
Viszont szeretem a gyengédséget. Ha dugás előtt, vagy után, (vagy is-is), megszeretgetnek. És ha én is babusgathatom a másikat. Ezt sokan félre értik és lelépnek. Még annyi gerince sincs sokaknak, hogy annyit leírjon: "bocs, nem".
Na, meg ugye ott van, hogy tetszünk-e egymásnak, stb...
4/7 A kérdező kommentje:
Keresgélni csak úgy, ha előre közlöd a szándékaid, és még ez is sülhet el rosszul. Intelligencia kérdése.
2015. márc. 25. 15:38
5/7 A kérdező kommentje:
3, teljesen megértelek, én is szeretem a gyengédséget, simogatást. Kifejezetten nem olyan kapcsolatot keresek, ahol dugás után mehetek amerre látok. Ettől még nem leszek szerelmes.
2015. márc. 25. 15:55
6/7 anonim válasza:
#5: pontosan ilyen szexkapcsolatom volt. Gyakran aludt nálam, néha főzőcskéztünk is.
F
7/7 anonim válasza:
ezek az érzelemmentes férfiak már csak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!