Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Idegeskedjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Előző évben, mielőtt iskolát váltottam volt az osztályomban egy fiú, aki minden csinosabb lányra rámászott, de mindig volt barátnője is. A mostani lánnyal már a második éve vannak együtt. Előző év végén egy buliban kicsit többet ittam, éppen az előtt pár héttel szakítottam az akkori barátommal. És ez a fiú este szinte szó szerint letámadott, és ittasan, szingliként nem utasítottam el. Szerencsére semmi komoly nem történt egy kis csókolózáson és fogdosáson kívül, de nyilván ez is megcsalásnak számít. Azóta eltelt egy év, és már számtalan más lánnyal megcsalta a barátnőjét, akiket ráadásul ismerek is. Most kiderült, hogy tervezi bevallani a dolgokat a lánynak, mert az utóbbi időben még egy rendes viszonya is lett mással. Nem beszéltem még a barátnőjével, nem vagyunk barátok, de nem tudom mit tegyek ha kiderül, hogy velem is kikezdett már a srác, főleg ha úgy adja elő hogy Ő volt az áldozat. Szerintetek mit tegyek ha kiderül, esetleg beszélni akar velem is a lány?

2020. jún. 23. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar majd veled beszélni. Veled le se feküdt, szóval ne parázz, nem fogsz kitűnni a sorból.
2020. jún. 23. 10:55
 2/3 Barackoshányás ***** válasza:
100%
Azért nem gondolom, hogy a lány elhiszi majd, hogy minden alkalommal csak áldozat volt a srác
2020. jún. 23. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ne akarj a lánnyal beszélni, ne szólj bele.
2020. jún. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!