Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegeskedek az első randi előtt?
Figyelt kérdés
Mikor egy lánnyal randim lesz, folyton stresszelek, hogy mi lesz ha nem lesz témánk. Egyszer randi előtt annyira rágörcsöltem, hogy hánytam is. :S
Meg van egy szituáció amitől félek:
Facen tudok vele beszélgetni--->Élőben nem
Facen nem tudok vele beszélgetni--->Élőben igen.
Valójában mindig van témám, és az adott lánynak is, de mindig parázok. :s
2016. szept. 24. 23:06
1/1 anonim válasza:
Az izgulás ebben az eseten természetes és szerintem mindenki ráparázik egy kicsit de azt te is beláthatod, hogy mindig jól alakulnak a dolgok, ha eljön a randi.Rosszul létig izgulni nem hinném, hogy normális, próbálj meg pozitívan gondolni a dolgokra a randi előtt, hiszen úgysem veszíthetsz semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!