Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szakítsak vele, ha én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele, ha én jelentem neki a "mindent"?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy megszűntek az érzelmeim a barátom iránt. Egyáltalán nem érdekel, az sem hatna meg ha megcsalna és már nem hat meg ha másra néz. Többször szakítottam vele, legutobb alkoholizált előtte meg felkeresett személyesen és sírt az otthonomban amíg vissza nem fogadtam. Jelenleg is szakítottam vele, most alkoholizált de megint visszakönyörögte magát. Állítása szerint ha nem vagyok neki szét csúszik az élete. Barátai nincsenek, egyik szülője meghalt és a testvérei durván bánnak vele/lesz a rják őt. Jelenleg venni akar nekem egy 60 000-s ajándékot és rám akarja épiteni az élétét, hozzánk költözni stb. Nem szeretem ha átjön hozzánk de ő meg szépen lassan mindenét idepakolja és szinte minden napot itt akar tölteni a nyáron. Hozzátartozik hogy bi vagyok és élném az életem, kipróbálnám a dolgokat lányokkal is és a korommal előrehaladva élném az életem de ő nagyban visszahúz. Azokhoz (is) szólok, akik már voltak túl ilyen szakításon: hogy oldottátok meg? Lehet engem cikizni, beoltani meg ilyenek de ha tudnátok milyen véget vetni igy egy kapcsolatnak, mikor a másiknak te jelented az életet, a levegőt.. na akkor együtt éreznétek és nem gúnyos válaszokat küldözgetnétek.

Ha hazamegy 10 percenként irogat, hogy miért nem irok vissza neki és egyszerűen rám van tapadva, ha nincs nálam akkor mindig irogat és nem élehetem mellette az életem egyszerűen.

18/l 18/f

2020. jún. 21. 21:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nem látsz bele a kapcsolatunkba és az érzéseimbe. Attól hogy most nyertél egy kis belelátást nem tudom még hogy mikor változtak meg az érzéseim és mi miatt. Nem vagyok az a fajta aki rárepül az újra és a csilivilire, erről árulkodik az is, hogy 2, lassan 3 év van a barátom és én mögöttem.

Többiek, nektek nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!❤

2020. jún. 21. 22:33
 12/15 A kérdező kommentje:
*nem tudod még
2020. jún. 21. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy annyira behálózott már, és be akar maga mellé biztosítani, hogy innen már tényleg nagyon nehéz kilépni. Viszont muszáj lesz. Ha mellette maradnál, akkor neked lenne sz*r.
2020. jún. 21. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is átéltem ezt (csak ott pont én voltam a "tapadó"), eszméletlen nehéz volt.. szóval kérdező, sok sikert illetve kitartást az egészhez

Amit muszáj, azt muszáj, bármi áron

Túl lehet azt élni.. 1 hónap tiltás után feladja, nem tud elérni sehol pont kész vége.. aztán eldöntöd, milyen kapcsolatban akarsz lenni vele, azaz hogy baráti lesz, vagy végleg semmi

2020. jún. 22. 09:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen ezt mindenkinek nehéz meglépni. Nagyon sajnálom őt, mert tudom hogy meg fogja viselni. Tapadó szemszöget én is láttam, az illető be is gyógyszerezte magát annyira kétségbe esett de remélem ezt ő nem fogja megtenni.

Köszönöm mindenkinek!😊

2020. jún. 22. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!