Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Letezik ilyen ujra egymasra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik ilyen ujra egymasra talalas? Ez altalaban mennyi ido?

Figyelt kérdés

Fel evet voltunk egyutt baratnommel de szetmentunk mert azt mondta elmultak azok az erzelmek.. kerdesem az lenne, hogy par het/honap mulva van esely hogy ujrakezdjuk? Vagy letezik ilyen hogy egy ilyen utan jobb lesz egy kapcsolat mint volt? O 18 eves en meg 20

Nagyon nem birom elfelejteni es a mai napig tiszta szivbol szeretem

2 hete szakitottunk

2020. jún. 20. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2 hét elég rövid idő. Ha mondjuk egy év múlva is így érzel, akkor érdemes szerintem az újrakezdésen gondolkodni.
2020. jún. 20. 20:28
 2/2 crudy ***** válasza:
100%
Mondjuk en rahagynam ennek az el donteset. En sokszor mentem vissza korabbi baratnomhoz es altalaban semmi nem lett jobb. Ket het tenyleg keves ido.
2020. jún. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!