Két évesen kezdte a fiam, négy hónapja próbálgatja, most már majdnem olyan magasat épít, mint ő maga:)
2010. nov. 13. 20:09
2/11 A kérdező kommentje:
hajjaj, hat akkor meg egy evig varni kell...ma vettem neki :-) de hat rombol es eszi!
2010. nov. 13. 20:20
3/11 anonim válasza:
Az enyém 13-14 hónaposan már 5-6 darabot egymásra rakott.
Ma már nagy tornyokat épít ami néha borúl(ahogy ő fogalmaz)
22 hónapos kisfiú anyukája
2010. nov. 13. 20:38
4/11 anonim válasza:
1 évesem montessori karikákat egymásra rakosgatja(nem nagyság szerint).Én mostanság tervezek venni neki építőkockát,sztem azt még könnyebb egymásra pakolni.Nyugodtam próbálkozz vele.
5/11 anonim válasza:
n
6/11 anonim válasza:
Első vagyok, én is az egy éves születésnapjára vettem, és nagyon tetszett neki, te építed, ő rombolja, nagyszerű szórakozás neki, nyugodtan vegyél!
2010. nov. 13. 21:00
7/11 anonim válasza:
12 hónapos a kisfiam, kb. 1-2 hete próbálja egymásra rakni a kockákat. Leginább még csak egyet sikerül rárakni, amikor a következőt is tenéé, de nem áll meg, akkor inkább felborítja az egészet! :-)
Egyébként ez nem rombolás, ne annak vedd, nem szándékos kár okozás, hanem fontos tapasztalatszerzés. Csinál valamit, aminek ez az eredménye. Hozzáér kézzel v. lábbal, és a torony összedől. Nagyon izgalmas neki! Jó újra és újra előidézni, megtapasztalni, milyen klassz dologra képesek. Nem azért csinálják, hogy szándékosan tönkretegyék az építményt!
2010. nov. 13. 22:23
8/11 anonim válasza:
13 hónapos múlt a kisfiam, és pár napja kezdte el, hogy épít. Bábel tornyot is, és a dobozos építő kockáiból is már pár darabot egymásra helyez. Eddig ő is csak rombolta azt, amit én felépítettem. De valami egyik napról a másikra megváltozott, hogy mi, a jó ég tudja...
2010. nov. 13. 23:08
9/11 anonim válasza:
Hagy rombolja, egyszer csak épitdni fog. A fiamat 2 évesen sem nagyon érdekli az épitőkocka. Inkább poharakat pakol egymásra.
2010. nov. 14. 08:27
10/11 anonim válasza:
:) ez cuki téma nálunk, mert a 2 éves fiam csak mostanában kezdett építeni is a kockákkal (eddig velem építtetett, amit ő lelkesen lerombolt), a 10 hónapos huga viszont már most rakosgatni próbálja egymásra az elemeket.
és a nagyobbra még mindig rá kell szólni, hogy ne vegye a szájába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!