Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak már a barátommal, hogy ne legyen féltékeny?
17 evesen kerültem bele en is egy hasonló kapcsolatba. Nekem is ő volt az első minden téren. Ki akart sajátítani. Nem tiltott meg soha semmit, de ha elmentem barataimmal találkozni es a tarsasagban fiu is volt akkor utana meg volt sertodve, azt mondta hogy faj neki hogy inkabb masokkal es azzal a fiuval voltam minthogy vele legyek. Pedig sok idot voltam vele is. Es egyre durvább volt az egész. Amikor meg elmondtam neki hogy ez nekem nem jo es szeretnék a barataimmal is lenni nem csak vele akkor se valtozott meg. Amikor kicsit kiakadtam akkor bocsánatot kert es ugy tűnt tenyleg bánja de igazából nem hinném mert folytatódott tovabb minden.
Nekem elegem lett es szakitottam.
Fiatal vagy még nagyon, ne férjet keress, hanem egy fiut akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bíztok a masikban es akivel boldog vagy. Ez a legfontosabb.
Az elválás meg mindig nehéz, de hidd el csak par hétig/hónapig lesz rossz. Es utana elheted az eleted ugy ahogy te akarod es nem kell attól felned mindig hogy amit eppen teszel, arra ő hogy fog reagalni.
Kitartás! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!