Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátok vagy kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ricsy2021 kérdése:

Barátok vagy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok olyan kérdésem lenne hozzátok hogy van jelenlegi kapcsolat ami 2020.02.27-én alakult ki én 19 éves vagyok a lány most lesz 16 semmivel nem volt baj szerelem volt első látásra mind a 2 részről. A barátnőm inkább fiúkkal társalgott és a fiúk baráti társaságát kereste nem a lányokét és időként (félhónap/havonta) ki jár 2-3 fiú barátjához bizalom megvan mégsem szeretném hogy ki járjon hozzájuk vagy tartsa velük a kapcsolatot itt nekem az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám le beszélni róla h ki akár ki járjon hozzájuk vagy esetleg ne is beszéljen velük?!

Esetleg érdemes lenne választás elé rakni hogy válasszon én vagy a fiú barátai között?!

2020. jún. 14. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes választás elé rakni. Tényleg baromira meg lehet a bizalom, ha el ajarod tiltani a barátaitól.

Nyilván neked is vannak barátaid, gondolom te sem örülnél hogyha a csajod el akarna tiltani tőlük. Neki is van élete rajtad túl, hagyd had élje.

2020. jún. 14. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez aztán a bizalom...
2020. jún. 14. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A leírt dolgot áttudom érezni, de nem is ez a fontos, hanem:

Az előzőek is írták, ha ennyire zavar.. mégsincs oly nagy bizalom, vagy legalább is mélyen belül féltékeny vagy?

2020. jún. 15. 01:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Bízok benne de mégse illetve ő el tilt engem minden lány barátomtól én nem szólhatok hozzájuk nem írhatok rá de ő rá ír a fiú barátaira akkor én ne szóljak érte mit lehetne ilyenkor tenni? Egyáltalán érdemes így kapcsolatba maradni?! :/
2020. jún. 15. 12:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondhatni úgy is hogy féltékeny mert örülök ha szórakozik vagy valami de ne a fiúk társaságába :/ én nem mehetek lányok közelébe akkor ő miért menjek fiúk közelébe?! Neki lehet nekem nem persze ha én megcsinálom akkor egyből jön a kérdés h én már nem vagyok neked jó?! :/
2020. jún. 15. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Te se hanyagold a barátaid miatta.
2020. jún. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!