Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok vagy kapcsolat?
Sziasztok olyan kérdésem lenne hozzátok hogy van jelenlegi kapcsolat ami 2020.02.27-én alakult ki én 19 éves vagyok a lány most lesz 16 semmivel nem volt baj szerelem volt első látásra mind a 2 részről. A barátnőm inkább fiúkkal társalgott és a fiúk baráti társaságát kereste nem a lányokét és időként (félhónap/havonta) ki jár 2-3 fiú barátjához bizalom megvan mégsem szeretném hogy ki járjon hozzájuk vagy tartsa velük a kapcsolatot itt nekem az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám le beszélni róla h ki akár ki járjon hozzájuk vagy esetleg ne is beszéljen velük?!
Esetleg érdemes lenne választás elé rakni hogy válasszon én vagy a fiú barátai között?!
Nem érdemes választás elé rakni. Tényleg baromira meg lehet a bizalom, ha el ajarod tiltani a barátaitól.
Nyilván neked is vannak barátaid, gondolom te sem örülnél hogyha a csajod el akarna tiltani tőlük. Neki is van élete rajtad túl, hagyd had élje.
A leírt dolgot áttudom érezni, de nem is ez a fontos, hanem:
Az előzőek is írták, ha ennyire zavar.. mégsincs oly nagy bizalom, vagy legalább is mélyen belül féltékeny vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!