Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mitől áll fel?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb nyelves csóktól feláll vagy több kell hozzá?
A barátom feküdt az ágyon én meg a mellkasán és csókolóztunk, lehetséges, hogy felállt neki (az ágyékához nem értem)?
2020. jún. 4. 22:06
12/18 anonim válasza:
Szia, igen lehet egy szenvedélyesebb csókolózástól. De mint előttem írták, sokszor annyi sem kell. Szerintem ti még fiatalok lehettek, de ilyen miatt nem kell izgulni, akkor sem ha még nem tartotok a testiségnél!
13/18 anonim válasza:
Jó nagydarab szalonna friss kenyér jó sör, és jó csaj ,,attót feláll és van teljesítés.Maradhat.
14/18 anonim válasza:
Meglatnak egy ribit és elképzelik ruha nélkül vagy ránéznek a seggere és áll a bot, am lány vagyok és en így vettem eszre💁🏼♀️😂 ( ne vegyetek komolyan nem sertes):)
15/18 anonim válasza:
Kamaszoknál olyan is van hogy instant feláll tök indokolatlanul. De az igaz hogy egy instagram fotótól is felállhat.
18/18 anonim válasza:
Nekem Kárai Zoltántól, Déli Pariktól, és Hajnal Achilestöl sokkot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!