Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdeztem már tőletek hogy mit csináljak amikor a barátnőm hazudott nekem most ez megváltozott. Mit írjak neki?
Ma titokban reggel elmentem hozzá. Amikor becsöngettem hozzájuk az anyukája azt mondta hogy elvileg velem elment a KFC-be de mivel én ott álltam kicsit csalódtam. Mikor elmentem a KFC-hez és egy másik fiúval láttam
azt hittem hogy csak fiú barátja de amikor megcsókólták egymást csináltam egy képet, majd szó nélkül hazamentem. Most mit csináljak?
Kérdezd meg tőle, hogy merre járt, mit csinált.
Mondd el neki, hogy te is arra jártál, láttad amit csinált. És hogy te ennyivel szakítasz, aztán otthagyod és soha nem keresed.
Mi más tennél? Neked jó az ha megcsalnak?
Azt írd neki, hogy szeretnéd, ha találkoznátok
Ezután beszélsz vele nyugodtan, majd megkérdezed tőle, mit csinált ma
Aztán ha észreveszed, azaz nem mondja az igazat, elmondod neki
Végül pedig ha akarja, ha nem, bár kétlem hogy fontos lennél számára ha azt csinálta... De szakítasz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!