Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Másik lánnyal beszélni, ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik lánnyal beszélni, ez mennyire nagy probléma? 22/F

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a barátnőm kiakadt és féltékeny, mert beszélgetek egy lánnyal. Régen amikor még gimibe jártam ő volt a legjobb barátom. Aztán most 4 év után rám irt, mert eléggé rossz hangulatban vagyok és sötét dolgokat posztolok. Aztán megkérdezte, minden renden e velem, és azóta beszélgetünk. Annyira jól esik vele beszélgetni. Szerintetek mit tegyek?

2020. máj. 19. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Még a börtönben is engedik, hogy azzal beszélgess, akivel szeretnél.

Nem vagy a barátnőd tulajdona, és ha helyet adsz a hisztijeinek csak még inkább követelőző lesz.

2020. máj. 19. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Féltékenység beszél belőle.. mond neki, hogy szereted és mindennél jobban imádod. Csak beszélgetsz vele semmi más. Ennyi.

Barátom is ilyen ha a fiú osztálytársammal beszélgetek a kosárról (vele nem nagyon lehet).

17L

2020. máj. 19. 23:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm , csak nehéz neki elmondani, mert felek, hogy akkor bosszúból elkezd majd ő is fiúkkal barátkozni. (Nem azzal van a baj, hohy fiú barátja van) Hanem, hogy direkt teszi ezt. Nem tudom lehet e így érteni
2020. máj. 19. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rosszul esne mert felnek hogy valami van a hatterben meg nyilvan a “versenges” is osztonosen bennunk van higy mas lany is fontos neki

Alapbol amugy nem lenne problema de mindenkiben van szerintem ilyen feltekenyseg, en is beszelek fiu baratokkal es mivel mar ismeri oket a baratom stb megbizik bennuk is es mar ok is jol elvannak, illetve en tudom h attol ha beszelek mas fiuval abba nincs semmi de lehet attol rosszul esik neki szoval ereztetni kell vele h o a fontos es nincs massal semmi, ugyanugy forditva sztem

2020. máj. 19. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Énis engedtem a barátomnak, hogy a legjobb barátnőmmel bulizzon, irogasson, találkozzon.

Az lett a vége, hogy megtetszettek egymásnak, és egy buli után lefeküdtek egymással...... Az egész város erről beszélt..... Aztán jól "elbeszélgettem" a leányzóval. Leakadt róla....

Megbicsájtottam a fiúnak, kb.még egy hónapig együtt voltunk. Nem tudtam úgy nézni rá mint előtte, akármennyire is akartam...... 5éves kapcsolatot tönkre tett

2020. máj. 20. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Szóval szerintem ne beszélgess vele , mert akármennyire nem akarod, bele tudsz szeretni.......
2020. máj. 20. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Énis igy gondolom mint a 6. Neked is szarul esne ha a baratnőd más fiukkal dumalna (és itt most nem a haverokra gondolok)
2020. máj. 20. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Lehet érteni: érzelmi zsarolás amit csinál egy valószínűleg mérgező kapcsolatban.

Én a helyedben elgondolkodnék, hogy kell-e ez nekem.

2020. máj. 20. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat a kérdésért, de mégis hány éves a Barátnőd, 12?

Szerintem egy normális kapcsolatban alap, hogy nem fojtogatom szociálisan a partnerem.😐

2020. máj. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!