Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik lánnyal beszélni, ez mennyire nagy probléma? 22/F
Még a börtönben is engedik, hogy azzal beszélgess, akivel szeretnél.
Nem vagy a barátnőd tulajdona, és ha helyet adsz a hisztijeinek csak még inkább követelőző lesz.
Féltékenység beszél belőle.. mond neki, hogy szereted és mindennél jobban imádod. Csak beszélgetsz vele semmi más. Ennyi.
Barátom is ilyen ha a fiú osztálytársammal beszélgetek a kosárról (vele nem nagyon lehet).
17L
Nekem is rosszul esne mert felnek hogy valami van a hatterben meg nyilvan a “versenges” is osztonosen bennunk van higy mas lany is fontos neki
Alapbol amugy nem lenne problema de mindenkiben van szerintem ilyen feltekenyseg, en is beszelek fiu baratokkal es mivel mar ismeri oket a baratom stb megbizik bennuk is es mar ok is jol elvannak, illetve en tudom h attol ha beszelek mas fiuval abba nincs semmi de lehet attol rosszul esik neki szoval ereztetni kell vele h o a fontos es nincs massal semmi, ugyanugy forditva sztem
Énis engedtem a barátomnak, hogy a legjobb barátnőmmel bulizzon, irogasson, találkozzon.
Az lett a vége, hogy megtetszettek egymásnak, és egy buli után lefeküdtek egymással...... Az egész város erről beszélt..... Aztán jól "elbeszélgettem" a leányzóval. Leakadt róla....
Megbicsájtottam a fiúnak, kb.még egy hónapig együtt voltunk. Nem tudtam úgy nézni rá mint előtte, akármennyire is akartam...... 5éves kapcsolatot tönkre tett
Lehet érteni: érzelmi zsarolás amit csinál egy valószínűleg mérgező kapcsolatban.
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy kell-e ez nekem.
Bocsánat a kérdésért, de mégis hány éves a Barátnőd, 12?
Szerintem egy normális kapcsolatban alap, hogy nem fojtogatom szociálisan a partnerem.😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!