Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem szeret már úgy? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret már úgy? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, 3 éve kapcsolatban. Tavkapcsolat.

Tavaly tavaszig igazából minden rendben volt köztünk, aztán valahogy megváltozott. Nem foglalkozott velem úgy, nyáron 2 fotózást és egy szabaduló szobás programot is lemondott velem (én álltam mindent...fotós kivolt fizetve szerencsém, hogy visszakaptam). Csak este voltam jó, akkor nem veszekedtunk (arra a dologra, tudjátok biztosan). Elhallgattam. Azt akartam, hogy boldog legyen.

Nem figyeltem a saját boldogságomra. Amikor hazament, úgy ahogy rende jöttek a dolgok, kétszer is mentem hozzájuk. De most, hogy járvány után hazajottem valamiért más velem. Bunkozik, nem beszélhetek arról ha nekem fáj valami mert abból csak veszekedés van.

Jelenleg lelkileg nem vagyok jól. Ő is nagyon jól tudja, sose vártam el, hogy segítsen rajtam, de mindig azzal jött, hogy sajnaltatom magam.

Kezdem eléggé rosszul érezni magam. Nem látom értelmét ennek az életnek amit élek, nem érzem magamat boldognak. Nem érzem úgy, hogy támogatna és mellettem állna.

Szerintem már nem szeret úgy, de mindig az a válasz, hogy szerinte meg én nem szeretem úgy. Milliószor megkértem, hogy üljünk le beszéljük meg, mondja el nekem mi bántja és oldjuk meg. Sose ment. Mert ő férfi és nem beszél a bajairól. Mindig megkerdezem tőle, hogy mit csinálok rosszul, mit rontok el.

Mit tegyek? Szeretem.

2020. máj. 19. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te is mondod hogy nem látod értelmét ennek.

Azt javaslom hogy szakíts, akkor is ha most ez ebben a pár hétben rossz. Később sokkal jobb lesz.

Ő egyáltalán nem törődik veled és nem is akar, hiszen elutasít.

Megérdemelsz egy olyan fiút, aki törődik veled és érdekli a problémád.

2020. máj. 19. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne a miérten aggódj ilyenkor, mert semmi értelme. Sz*rul vagy, nem akar beszélni róla, nem akar javítani rajta, a feljövő problémákat visszahárítja és közben kihasznál.

Tudod jól hogy nincs megoldás a szakításon kívül, hiába szereted. Szenvedhetsz még és mártírkodhatsz ameddig szeretnél, míg tönkre nem mész teljesen, de ugyanúgy - ha nem egyre jobban - tenni fog rád, ahogy eddig is tapasztalhattad hogy csak egyre rosszabb lesz a helyzet.

2020. máj. 19. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonlo a helyzet majdnem 2 ev utan van ez most nekunk, 50 km van koztunk, hetente mindig tallkoztunk.

Kb ősz ota miota bekerult regi barati tarsasagaba kezdett romlani es hanyagolta a kapcsolatot.

Nem beszeltuk meg mi sem rendesen soha, mikor most felhiztam jobban karanten alatt akk bevallotta h mar tenyleg mas ez az egesz es h veluk akarja elvezni most az eletet meg mar megunta, bem tudja szeret e stb., de kozbe nehany naponta irt h lehet megis akarja ugyhogy erdekes..

De valoszinu szakitunk mert ha mar ezek megtortentek akk nem erdemes szerintem, nem akarok masodik meg B terv lenni, es itt nem az a baj h baratok is fontosak hanem ahogyan kozbe velem viselkedik

2020. máj. 19. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Felpontoztalak titeket. Úgy látszik nincs más teendőm.

Harmadik válaszoló : Nagyon sajnálom!! :( te is jobbat erdemelsz. Majd rájön, hogy mit veszít el. A barátok nálunk is nagy probléma volt. Állandóan csak velük kellett lennünk. Hívott magával, de nem mindig éreztem jól magam. Sokszor már unalmas volt nagyon.

2020. máj. 19. 21:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Írjak majd, hogy mi volt? Várok 1-2 hetet, kíváncsi leszek, szerintem tartani fogok vele egy szünetet minimum.
2020. máj. 19. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnéd ide kiírni, nekem írhatsz privátot. (Ahogy tudok mindig válaszolok)
2020. máj. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!