Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!! (Inkább gimisek) ti is kibeszélitek a lányokat egymás között? Ha igen, mennyire részletesen?
Attól függ mit értünk kibeszélés alatt. De egyébként ha szóbajön valaki akkor általában mondunk pár szót hogy én bírom/nekem bejön/nem szimpatikus stb. és kb annyi. Szóval nem merülünk el nagyon a részletekben. Nem hinném hogy olyan nagy dolog lenne amúgy ez. Mindenki mindenkit kibeszél. Az már más ha pletykálgat, nem valós dolgokat terjeszt stb.
És nem hinném hogy egyoldalú lenne, tehát nemtől függetlenül bárki kibeszélhet bárkit.
Én már kicsit túl vagyok a gimin, de azért elmondom én is, hogy néz ki ez a dolog.
Az előttem szólók egyébként nagyjából korrektül leírták. Az a helyzet, hogy ebben a korban a fiúk gondolkodása nagyon erősen a szexualitás körül forog. A szemünk állandóan a lányokat keresi. (Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy a fiúk csak "azt" akarják - az értelmesebbje legalábbis semmiképp. Mindezzel együtt az abban a korban ébredő testi vágyak azért eléggé eluralják a mindennapi gondolkodást. Ez egy ösztönből fakadó dolog, nemigen lehet vele mit kezdeni.)
Egymás között megbeszéltük, hogy kinek ki jött be, ki milyen csinosan öltözött aznap ("Láttad, ma xy-t? Húú, ne tudd meg...", ilyesmik :D), stb. Pletykálgatni viszont (magánéletről, szokásokról, ki mit csinált, stb.) nemigen szoktunk.
Mindenki csak azt akarja! A különbség csak annyi, hogy van aki gátlásosabb, van aki nem...
A kérdésre a válasz: igen és nagyon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!