Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon mérges vagyok a barátomra?
Figyelt kérdés
Amikor a barátaival van napokig nem ír egy szót sem, mert részegek és utána ki kell pihenje a másnapot, néha a harmadnapot is. Vagy beveti a kutyaharapást szőrével praktikát és akkor még hosszabb ideig eltart a folyamat.Viszont ahogy kijózanodik, elvárja tőlem, hogy azonnal elérhető legyek a számára. Nem tudom hogy kommunikáljam le a problémámat, nem akarom figyelmen kívül hagyni, mert akkor napokig nem beszélünk, de azt se akarom, hogy azonnal készenlétben álljak, amint rám is van végre ideje. Amúgy a vírus miatt most 200 kmerre vagyunk egymástól, nem is tudunk találkozni. Más szempontból rendbe van a kapcsolatunk, csak mostanában nem foglalkozik velem szinte semmit. 20/L2020. máj. 17. 19:55
1/3 anonim válasza:
Mivel nem mondhatod meg neki, hogy mikor mehet hova a barátaival, ezért azt javaslom, hogy mondd el ezt neki, hogy szereted (stb), csak éppen pl szeretnéd ha veled is lenne, bár nem írtad le, de úgy érzékelem a haverjaival több dolgot csinál, mint veled
(Igen tudom tudom, távolság, de közösen lehet csinálni valamit úgyis)
2/3 anonim válasza:
Bocs,de ez nem kapcsolat!!!
Ha kell neki szex megkeres
3/3 szenderke válasza:
Nem kell tűrnöd ezt a bánásmódot. Mondd el neki kerek perec, hogy mi a bajod. Érsz te annyit, hogy ne így bánjon veled. Ha nem érti elsőre, mondd el másodjára. Ha akkor se. Akkor nem kell, hogy tovább rabolja az idődet. Lesz olyan, akivel érdemesebb lesz tölteni ezt az időt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!