Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt előazör?
Figyelt kérdés
Nektek mikor volt elóször orál/petting/közösülés a kapcsolatotokban?2020. máj. 14. 07:49
1/5 anonim válasza:
1. Kérlek legalább nézd át mielött ki írod a kérdésed, nagyon nehéz volt értelmezni.
2. Lehet régimódi vagyok, de én szeretem ezt inkább megbeszélni az illetővel. Nem csak egyszerűen benyúlok a bugyiba, vagy valami, hanem amikor már egy kissé komolyabb lett a kapcsolatunk leülök vele és megbeszélem ezt. Kínos beszélgetés lesz meg minden, de inkább minthogy egyszer csak, tök random elkezdjem fogdosni aztán vagy szereti, vagy nem, vagy ő is szeretné, vagy nem.
2/5 ASegélyember válasza:
Ez mind így egyszerre, eröltette én meg belementem, szar is volt. Az elején úgy éreztem hogy akarom aztán mégis azt mondtam hogy nem de besértődött, és akkor mondtam hogy na jólvan. Majdnem 16 voltam, 2 évig voltunk együtt most szakítottunk pont az agresszív viselkedése miatt, meg még egy csomó minden miatt.
4/5 anonim válasza:
Melyik kapcsolatban???
Úgy általánosságban, minél idősebb vagyok, annál gyorsabban.
Meg az első kapcsolatokban csak petting volt, semmi más, mert még szűz voltam, és az is akartam maradni.
Orált nem csináltam mindenkinek. Nem éreztem, hogy kéne.
5/5 anonim válasza:
15 évesen mind3
1 éve voltunk együtt majdnem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!