Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti hogy látjátok ezt az egész...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy látjátok ezt az egész helyzetet? Szerintetek mi lesz a kimenetele?

Figyelt kérdés
Két hónapja aohvá járok konditerembe edzeni,megismertem ott egy tolem négy évvel fiatalabb lányt.Szépen,lassan elkezdtünk beszélgetni egymással,és elkezdtembókokat,kedves,dicsérő mondatokat írni neki,amik elmondásai alapján kezdett jobban megkedvelni. Két hete elhívtam sétálni,amire természetesen igent mondott,majd hosszasan sétáltunk,majd a séta végén adtam az arcára puszit,amiből késöbb csók lett.Körülbelül negyed órán keresztül csókoloztunk,illetve olyanokat mondott,hogy írjak neki minden nap,vagyis hogy mindig gondoljak rá.Kicsit túltoltam,amire kért,mert minden nap írtam neki sűrűn,megbeszéltük a mai napra a következő találkozót.Pár napja azt írta,hogy időt szeretne,hogy eldöntse a kapcsolatunk jövőbeli dolgait,ezért időt adtam neki.Bocsánatot is kértem tőle a viselkedésemért és a nyomulásomért,illetve azért,hogy túltoltam az egészet.Lassan négy napja nem írtam neki a gondolkodás miatt,de a mai találkozót is le kéne pontosítani,hogy találkozunk-e.Attól tartok,hogy nem szeretne kapcsolatot,és nem meri megírni.

2020. máj. 9. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha időt kérnek, általában ezt jelenti, igen.
2020. máj. 9. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy időt kér szerintem nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem szólhatsz hozzá.

Nyugodtan kérdezd meg hogy azért a mai találkozó még áll?

Szerintem igen és jó kimenetele lesz.

2020. máj. 9. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bro! Ha egy nő akar tőled valamit, akkor egész nap másra sem tud gondolni, csak azt lesi, hogy írj már neki. Kérdezgeti a barátnőit, hogy ciki lenne-e, ha ő írna rád. Azok elmondják neki, hogy igen, de ő mégis megteszi és rádír....

Ennek a csajnak nem kellesz, elég egyértelmű.

Oszt lehet, hogy tévedek, egyszer már ilyen is megeshet :)

2020. máj. 9. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
a mai találkozóra azért kérdezz rá
2020. máj. 9. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele a találkozót és kérdezz majd rá személyesen, hogy átgondolta-e a dolgokat.
2020. máj. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!