Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy megbántott engem, igyhát abbahagytunk egymással mindent. Megismertem egy másik fiút, és megtörtént köztünk a dolog egyetlen egyszer részemről azért mert tudtam hogy így már csak szégyenérzetből sem fogok a másikhoz visszamenni. De vele vége is lett és az exem felkeresett, eleinte tudtam ellenállni de annyira szeretjük egymást hogy na... Félek ha elmondom neki megutál vagy ront a helyzeten. :(2020. ápr. 30. 10:39
1/7 anonim válasza:
Ha nem akarod,ne mond el. Végülis nem csaltad meg, ha jól értelmezem akkor nem voltatok együtt amikor a másik srác volt.. ha van esély arra,hogy mástól megtudja,akkor viszont jobb ha te mondod el. Meet ha utólag más mondja akkor rosszabbul fog neki esni.
2/7 anonim válasza:
Csak őszintén. Ez egy normális kapcsolat alapja.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom hogy kezdjek neki :( nagyon szégyellem
2020. ápr. 30. 10:56
4/7 anonim válasza:
Legy oszinte es laza:
Amugy multkor megrakott egy random pali, de azert tudod hogy teged szerizlek
5/7 Balatoni srác^ válasza:
Az őszinteség a legjobb, szóval monnd el.
6/7 anonim válasza:
"Az a szeretet amely véget ér, sosem volt igazi" - Szent Ágoston
Ha ennyit ért neked ő, hogy egy veszekedés után mindenféle lelki fájdalom nélkül képes vagy más alá feküdni, sokat elárul - megpróbálhatod elfedni a felelősséged azzal, hogy akkor éppen nem voltatok együtt, de legbelül te is érzed, hogy ez hazugság.
Ne húzd a srác idejét, talál jobbat is helyetted.
7/7 anonim válasza:
Hát én abban az esetben megbocsátanék ha úgy adod elő a dolgot, hogy sírsz stb. de ha csak színészkedsz az látszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!