Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy átengedjenek a barátomhoz?
Figyelt kérdés
Normál esetben nincs ezzel probléma, de a karanténra hivatkozva szivatnak, és már egyszer átmehettem rövid időre, de szeretnénk kicsit többet együtt lenni. A szüleim is összejárnak barátokkal ami szerintem így nem igazságos/ helyes.2020. ápr. 27. 09:55
1/7 Balatoni srác^ válasza:
Az nem opció,hogy a barátod menjen át hozzátok?
2/7 A kérdező kommentje:
Ő szokott jönni, de másfél hónap után már szeretnék én is menni, nem is az, hogy busszal, eljönne értem meg minden, de már a családja is nagyon vár megott kicsit jobban nyugi van mint nálunk
2020. ápr. 27. 10:03
3/7 anonim válasza:
Az lenne a lényeg hogy maradj otthon..
Na de ha a szüleid sem tartják be akkor semmi értelme...
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert ha betartanák akkor azt mondom,hogy oké, persze, jó, kibírom. De így kissé igazságtalan részemről
2020. ápr. 27. 10:08
5/7 Balatoni srác^ válasza:
Beszélj a párod szüleivel,hogy próbáljanak beszélni a te szüleiddel.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem találkoztak még, nem ismerik egymást sajna :(
2020. ápr. 27. 10:11
7/7 anonim válasza:
Engedd be magadhoz a barátod,ha a faterod kopog gyorsan vegyetek be egy rágót,aztán nyisson ajtót és csak ennyit mondjon " HELÓ,ÁKOS VAGYOK ".. :) Szerintem minden gond megoldódik,és egy csapásra a család kedvence lesz.. ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!