Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15 éves lány vagyok szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok szeretnék elköltözni barátomhoz, de félek anyámtól hogy nem engedne, hogy tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt barátommal, már biztos a kapcsolatunk, és szeretnénk összeköltözni.hétvégente mindig barátomnál alszom, el szokott engedni, de hogy hozzá költözzek azt nem merem tőle megkérdeni, esetleg valaki volt már hasonló helyzetben ?? tudna valaki tanácsot adni ??
2016. jan. 10. 23:39
 1/3 anonim válasza:
Ne félj tőle, azét nem engedi, mert még kiskorú vagy, felelősséggel tartozik érted; és látatlanban is azt kell mondjam, hogy jól teszi. Tizennyolc éves korodra talán meg tudod győzni azzal, hogy most türelmesen elfogadod, hogy nagy felelőtlenség lenne részéről, ha megengedné.
2016. jan. 11. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
12 évesen már barátod volt? Miért nem költöztél akkor hozzá?
2016. jan. 11. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
15 évesen a szüleid felelősek érted, kiskorú vagy, minek akarsz már költözni?
2016. jan. 11. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!