Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtők sokkal gazdagabb lenne nálatok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok én se csóró, de a barátnőmék sokkal jobban élnek mint az átlag. Nem arról van szó, hogy lenézne bárkit, nagyon örül egy szál virágnak is, de valahogy úgy érzem nem tudom a vágyait kielégíteni, amikor 2hetente új designer táskával jelenik meg. 19F
2020. ápr. 22. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. ápr. 22. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Igen
2020. ápr. 22. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2020. ápr. 23. 00:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként meg: ha valaki szeret, akkor a vágyai nem anyagi javakat fognak jelenteni.
2020. ápr. 23. 01:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha szeret engem, akkor a vágyai én vagyok. Amit tudok megadnék neki, többet úgy se kérne. Ha neki ez nem tetszik mehet.

Magamat ismerve ha összejönnék egy ilyen lánnyal, akkor nem egy elkényeztetett, hisztis csitri. Ha ez stimmel, akkor nincs gond. Nem várná el, hogy én is rengeteg pénzt költsek rá.

Maga az, hogy több pénze van a szüleinek (mert nem a csajnak van, csak a szüleinek), engem nem igazán érdekelne. Az jobban érdekelne, hogy miben utazik a család, amiből így megszedte magát. Ha pl cég van akkor jó eséllyel a lány veszi át a dolgot, szóval nem lesz a pénzzel gond. Hogy én dolgoznék-e ott vagy mennék másfele az más kérdés.

2020. ápr. 23. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen
2020. ápr. 23. 10:17
 7/9 A kérdező kommentje:

08:23

Nemcsak a szülei gazdagok, a lány is, egyrészt a származás miatt másrészt meg már társtulajdonos. Én attól félek, hogy nem mondja de zavarja ez. Vagy, hogy később sok probléma lenne ebből, hogy ő sokat költene, vásárolna, utazna, de én nem tudom megengedni ezt. Nyilván az ő pénzéből vígan elélnék, de nem hiszem, hogy bármelyik férfi a barátnője pénzén akar "szórakozni", így is volt már probléma, hogy venni akart nekem néhány drágább ruhát, öltönyt, hogy abban jelenjek meg mellette, de nem hagytam neki. Vagy titeket nem zavarna, ha a barátnőtők venne nektek valamit, ami elég drága? Lehet kicsit régimódi vagyok, de félek, hogy nem nyújtok neki biztonságérzetet, és nem én vagyok úgymond a csaladfenttartó.

2020. ápr. 23. 13:43
 8/9 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nálunk ugyanez volt a helyzet és sajnos problémákat okozott.. (lány vagyok)

Úgy érzem, hogy valamilyen szinten a "társadalmi rétegek" keveredése csak nagyon kevés esetben működik, esetleg úgy, hogy a férfi a jómódúbb, sajnos... A férfiak egóját nagyon zavarja, ha nem ő keres többet és nem tud annyit nyújtani, mint a lány. Hiába szerettem nagyon nem működött, egy idő után például borzasztoan zavarta, ha vásárolok, pedig a saját pénzemen tettem, vagy ha rendesen költözök, mert, hogy túlragyogom. Nem akart eljönni az én társaságomba, mert hogy kilóg onnan és állandóan feltekenykedett a fiú/férfi barátaimra, mert ők is tehetősek voltak és állandóan leszólta őket. Itt betelt a pohár is mondtam, hogy ennyi volt aztán meg a képembe vágta hogy hogyan mereszelem, neki én "sokba" voltam.

De remélem nálatok nem így lesz, csak ne korlátozd a lányt, hiszen ő neki teljesen más az életszemlélete mint neked, én elfogadnám az öltönyt tőle, csak neked szeretne jót, hogy jól érezd magad mellette!

2020. ápr. 23. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben lányként még annó. Engem egyáltalán nem érdekelt, hogy a barátomék sokkal rosszabbul élnek mint mi, a barátom is azt mondta, hogy nem érdekli. Nem az a típusú lány vagyok, akit az ajándékokkal lehet elkápráztatni a legjobban, sosem érdekelt a párválasztás során a másik anyagi helyzete. Nálunk az volt a probléma, hogy a barátom családját zavarta...Úgy érezték, hogy biztos majd problémáim lesznek amikor majd meglátom hogy közel nem úgy élnek mint mi. Valamiért nem gondolták, hogy ez engem egyáltalán nem érdekel és nem ez alapján fogom őket megítélni…kicsit rosszul is esett, hogy ilyennek gondolnak. Szerintem nyugodtan beszélj erről barátnőddel, én azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban ne ez legyen a meghatározó.Ha szeret, akkor nem hiszem hogy ez zavarja.
2020. ápr. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!