Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket zavarna, ha a barátnőtök puszilgatná az állatait?
Beleszólása nincs, de attól még zavarhatja:)
Engem személy szerint nem zavarna hogy ha egyedül vagy akkor a kutyával alszol, feltéve hogy amikor ott alszom veled akkor le lehet küldeni az ágyról (általában az a baj, hogy nem lehet, mert a kutya a sajátjának érzi az ágyat).
Ha viszont azt látnám hogy egy patkányt csókolgatsz nem csak a te számodat törölném ki azonnal a telefonból hanem az előtted meg az utánad lévő kontaktot is:D
ma 11:24
Nem konkrétan a te patkányoddal van bajom, hanem a patkányokkal úgy általában.
Láttam egy szep esetet, a fagyizonal nalunk voltak asztalok szekek ugyh miutan megrendelted a fagyit szepen leülhettel, hogy elfogyaszd.
Az asszony nagyba nyalja a fagyit a kutya meg az asztal alatt a tökeit, nem figyelt ra az asszony mivel massal szorakozott, lenyujtotta a kutyanak a fagyit az meg belenyalt majd az asszony folytatta a fagyinyalogatast.
Olyan emberrel nem tartom a kapcsolatot aki lakásban állatot tart nemh. meg csokolgatja meg nyalogatja őket.
Nem finnyáskodas de hányingerem van az ilyentől, egy állatot minek puszilgatni ? Megsimogatom es kesz, max ölbeveszem pld a macskat de nem fogom nyalogatni meg puszilgatni.
Neked jolesik es örömet okoz csináld, nekem a gyomrom felfordul az ilyentől.
Szakító ok lenne.
Undorító, már eleve azt nehezen fogadnám el hogy macskát vagy kutyát házban tart a lány/nő.
Kutyával aludni nagyon undorító, a patkányoktól egerektől írtózom.
De szájon puszilni egy büdös állatot a legalja...
Hányinger, mennyi parazita baktérium stb add át az állatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!