Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket zavarna, ha a barátnőtök puszilgatná az állatait?
Nekem is van csuklyáspatkányom, macskám, kutyám. Imádom őket, de egyiket se puszilgatom, főleg nem szájon. Azt ugye vágod, hogy az állatok a végbelüket nyalogatással tisztogatják? Utána meg te azt a szájat csokolgatod? Az is bejutaz agyadban, hogy az állatoka szájában rengeteg olyan baktérium van ami árthat az embernek?
Mint írtam nekem is vannak állataim, de én sem kezdenék olyannal aki csokolgatja az állatait, Annyira undorító szokás.
Én is szakítanék.
Az egy dolog, hogy szereted az állataidat, de nagyon nem higénikus őket szájon puszilgatni.
A patkányt meg főképpen nem.
Engem nem zavarna.
De tudomásul kell venni, hogy van, akit zavar. Van, hogy egyszerűen két ember nem illik össze a különböző szokásaik miatt. Ez tipikusan ilyen eset.
Viszont neked sem kéne lenézned másokat azért, mert ők másként állnak ehhez a kérdéskörhöz. Azért akárhogy is nézzük, a patkányokat a világ nagy részén komoly kártevőként tartják nyilván, és nem éppen a higiénikusságukról híresek. Nyilván nem arról van szó, hogy nálad ne lenne tisztán és rendesen tartva, de talán érthető, ha az emberek egy része a vadon látott patkányokra asszociál róla.
Az sem elhanyagolható tényező, hogy ezeknek az állatoknak - de még a kutyáknak is - eléggé más a mikrobiológiájuk, mint az embernek. Ez nem tisztaság vagy szeretet kérdése, hanem biológiai ténykérdés. Még a tisztán tartott állatok szája is tartalmazhat olyan baktériumokat, amik nekik teljesen természetes, sőt, egészséges "kellékei" a szervezetüknek, de az emberi szervezetet akár meg is betegítheti. Nem kell itt játszani a fellengzős sértődöttet, ez nem érzéketlenség, hanem elővigyázatosság. A nyálkahártya egy érzékeny képződmény, a testnedvek cseréje különböző fajok között meg egészségtelen. Oké, ritka példa, hogy ennyire súlyos legyen, de neki például minden végtahját amputálni kellett emiatt: [link] Szerintem szívesebben lenne inkább "érzéketlen", mint magatehetetlen nyomorék.
Aztán az sem mellékes szempont, hogy a szájra adott puszinak azért van egy eléggé intim, szexuális töltete. Neked tetszene, ha a barátod mondjuk a lány barátját szájon puszilná? Kötve hiszem. Nem véletlenül szokott lenni ez az ember szerelmének a privilégiuma.
A pestis (más néven dögvész) a Yersinia pestis nevű baktérium által okozott fertőző betegség.[1] Az 1894-ig gyógyíthatatlannak számító fertőzés kórokozóját a svájci Alexandre Yersin, a Pasteur intézet mikrobiológusa hongkongi kiküldetése idején fedezte fel.[2] Főként a patkánybolháról kerülhet át emberre (Paul-Louis Simond jegyezte le elsőként a fertőzés útját, a pestisbacillus–patkány–bolha–ember láncolatot), de a kór cseppfertőzéssel is terjed. Miután a bőr oxigénfelvételében zavar keletkezik, a bőr gyakran sötétkék színt kap (innen ered a „fekete halál” kifejezés).
Ez annyira artalmatlannak hangzik, csókolgasd tovább a kedves patkanyodat. Majd egész európa kipusztult a kórtól.
Mi háztájékán irtjuk ezeket a dögöket nem tartjuk.
Meg anno munkambol adodoan szereltem hazaknal, es egy lakasban patkanyt tartottak v 3-4 drbot de oly bűz volt, hogy azt hittem elhanyom magamat. Patkany szar a padlon meg az forgacs. Sokat elarul a gazdi személyiségéről.
Jó, akkor szerinted ez higénikus, szereted a patkányaid, kutyáid puszilgatni, értjük. De fogadd már el, hogy nem mindenki így gondolkozik. Van akinek ez baj, undorodik tőle.
Én sem csókolnám meg a páromat ha előtte a kutyát puszilgatta volna, legyen az akármilyen tiszta. Attól függetlenül még szeretem a macskám, meg az állatokat de biztos nem puszilnám szájon a macskám pedig benti cica, tehát még úgy tiszta is. De akkor is, nyalogassa magát, macskatápot eszik, nem kérek a nyálából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!