Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan békülhetek ki az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan békülhetek ki az exemmel aki pár napja dobott?

Figyelt kérdés

sziasztok!

2 év után pár napja szakított velem a barátom. nem volt konkrét indok, igazából egy régebbi hibámat hozta fel (kb fél éve történt viszont most mondta először hogy őt ez nagyon zavarja). a hibám akkor az volt hogy egy sráccal megismerkedtem egy buliba, majd amikor mosolyszünet volt köztünk egyszer összefutottam vele egy cigire, illetve nem offoltam sose a srácot, hagytam hogy udvaroljon (persze nem viszonoztam soha semmilyen érzelmet és semmi sem volt köztünk).

a lényeg az hogy nem szeretném ilyen jelentéktelen ember miatt elveszíteni azt akit mindennél jobban szeretek. ezen kívül semmi probléma nem volt a kapcsolatunkba, persze voltak kisebb hibáink, de azok mindenkinek vannak:)

mit tegyek? a szakítás napján próbáltam menteni a dolgot, aztán viszont rájöttem hogy a könyörgéssel csak eltaszítom magamtól, jelenleg beszélő viszonyba vagyunk és próbálok semleges maradni hozzá bármilyen nehéz is. hogyan tudnám elérni hogy ujra velem akarjon lenni és ismét én legyen neki a legfontosabb?

2020. ápr. 20. 22:00
 1/2 Thispain ***** válasza:
100%
Próbáld lefuttatni újra. Ha nem sikerül, nézz rá a forráskódjára, és vizsgáld meg. Ha elveszett a forráskód, fejtsd vissza a futtatható kódját(gépi kód), és azon végezz vizsgálatot.
2020. ápr. 20. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb, ha kivársz. Ha vége ennek a karantén dolognak lehet máshogy áll hozzá. De az is lehet, úgy érezte, abba akarja hagyni. Tenni ez ellen nem nagyon tudsz, az ő döntése kell legyen, nem láncolhatod magadhoz. Ha a közelében maradsz, az elég szerintem.
2020. ápr. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!