Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ez a mai helyzet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a mai helyzet?

Figyelt kérdés

Üdv! Azért teszem fel ezt a kérdést, hogy kis tapasztalt, vagy esetleg régi tapasztalatokat tudjatok esetleg megosztani a kérdésem alatt. Na most én sokáig láttam, hogy ez a mai generációnk merre halad, de azt sose tudtam felfogni egész pontosan, hogy miért van az, hogy ha megnézünk egy osztályt, és a lányokat, akkor akik igényesek, és szépek azok nem nagyon elérhetőek (mármint bepróbálkozás szempontjából) és vannak az úgynevezett "nyomik/könyvmolyok" avagy kevésbé igényesek önmagukra, testükre (nem sportolnak, nem adnak a külsőjükre) azonban ugyebár mert nekik a tanulás az első. Miért van az, hogy ellenben az igényes lányokkal, a nem igényesek a jóval perverzebbek, vagy inkább kiéhezettek egy fiúval való kapcsolatra?(Nyomulósabbak, és minden áron csak el akarnak érni egy fiút)

Ez miért van? Nálatok is ez volt a helyzet?

2020. ápr. 18. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Akik igénytelenebbek azokhoz a fiúk hozzá sem szólnak szinte és jól esik neki hogy van akinek bejön aztán nem az fogja foglalkoztatni hogy játsza az elérhetetlent hanem hogy legyen valakije.

Akik szeretnek tanulni olvasnak könyveket inkább a belső tulajdonságokra mennek és őket az okos fiúk vonzák.Természetesen olyan srác aki a belsőt nézi elsőnek az ilyen lányokat fogják keresni.Lehet a srác igénytelem vagy lehet igényes is.

Akik meg igényesek azokra meg sokan írnak és sok ember közül választhat kivel akar lenni.Hogy megnézze tényleg szereti a srác próbák elé allítja illetve ezzel mindkettőnek jobban fog kelleni a másik ha játsza az elérhetetlent mert a srác lehet olyan aki megunja ha hamar megkapta a csajt és nem fogja értékelni.

2020. ápr. 18. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez nem csak most van így, mindig is így volt és valószínű hogy így is lesz.
2020. ápr. 18. 17:04
 3/6 anonim válasza:
100%
Nem lehet igy általánositani szerintem. DE, Persze aki több figyelmet kapott annál nehezebb a bepróbálkozás, ugyanis valószinűsithető, hogy már van némi tapasztalata, és ahogy te nevezted a másik csoportot "A könyvmolyok" Ők pedig tapasztalatlanok, illetve kiváncsiak, mivel nekik még nem volt részük testi kapcsolatban.
2020. ápr. 18. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell rögtön igénytelen disznónak kikiáltani azt, aki nem sportol...Ettől még nem biztos, hogy szétfolyik a hájtól. Igénytelen egyetemesen az, aki koszos ruhákban jár, büdös, ápolatlan, nem fürdik stb. Most kb úgy írtad ezt le, hogy akinek a tanulás a legfontosabb, az egyenlő igénytelen.

Egyébként a valóban igénytelen emberek sokszor bunkók, alpáriak is. Náluk nyilván a perverzség is máshol kezdődik, a nem szót meg sokszor nem ismerik.

2020. ápr. 18. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy hatalmas hülyeség.

(#4-nek igaza van, aki nem sportol, az nem egyenlő az igénytelennel.)

Először is, egy "könyvmoly" is lehet igényes. Sőt, sok esetben az. Attól mert szeret olvasni, vagy nem akar hülye maradni, miért ne adhatna magára?

Másodszor, egy szép lány sem mindig foglalt.

Van olyan ismerősöm, aki rengeteget tanul, de mellette rengeteget sportol is. Nagyon jó alakja van, de nincs senkije. Vagy egy olyan, aki nagyon szép, mégsem volt még soha senkije, ráadásul nem is nagyon próbálkoznak nála senki sem. Van kettő "könyvmoly" ismerősöm akik igenis igényesek, és jól néznek ki, többen is próbálkoznak náluk.

Egyébként, akiknek nincs senkijük nyilván vágynak valakire, míg akinek van kapcsolata az nem (fejezi ki).

Akikről feljebb írtam, legtöbbjük perverz, de egyáltalán nem nyomulósak. Még soha nem írtak rá senkire sem.

Ellentétben egy ismerősömmel, aki már kb a 10. pasiját "fogyasztja", pedig alig figyel, például öltözködés terén magára.

Szóval nem kell általánosítani, szerintem én még nem is igazán találkoztam olyan emberrel, akit te leírsz.

2020. ápr. 18. 18:02
 6/6 anonim válasza:
46%
Mert senki nem szeretne velük össze jönni és így magányosnak érzik magykat.
2020. ápr. 27. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!