Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Pár napja teljesen megváltozott. Mondta, hogy nem tudja mi van most. Egy hetet kell kibírni csak, hogy talizzunk. Tudja ő is, hogy nem keres de mindketten arra fogjuk, hogy neki minden hónapban van ilyen napja amikor rosszabb a kedve. Viszont ez több napja megy... Csak én keresem szinte, egyszavas válaszokat ír. Aranyos dolgokat szokott írni, ez tény, de más mint 1 hete. Szombaton fogunk találkozni. Szerintetek mi lehet? Vagy mi a véleményetek? Jöhet bármi, csak normális légyszi.

2020. ápr. 15. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menstruál, megcsal, rossz napja van, soakt ivott, bekajált, fáj afeje, miért nem kérdezed meg tőle? Mi mégis honnan a kiba**ott szent sza*ból tudjuk b++?
2020. ápr. 15. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Szebben is lehetett volna válaszolni. Szépen kérdeztem. Viszont ő (fiú) nem mondta el mi baja van
2020. ápr. 15. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő se tudja, lehet ,hogy depressziós a járvány miatt, meg az otthonülés, tétlenség ( hogy neki otthon kell ülnie, meg amúgy kb mindenki másnak, de csomó mindenkinek, lehetnek még rajtad kívül is, akiket mostanában ritkán, vagy sose lát; vagy pl lehet olyan gondolata is hogy szeretne mondjuk segíteni, de tehetetlennek érzi magát, esetleg lehet egy rakat félelem is benne ), meg ezek
2020. ápr. 15. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
*lehet még az is, ne úgy legyen, de lehet; hogy valakije megbetegedett esetleg akit nagyon szeret.:S
2020. ápr. 15. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Van valakije :(
2020. ápr. 16. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinalja az en palim is en nagyba irok veszelgetnek, de cagy lerendezi valami egyszavas válasznak is alig nevezheto vagy ír valami aranyosat es sok sok sziket kuldd mindig, aranyos, de mar egy hete nem beszeltunk semmi tsrtalmasat es ezt mondtam is neki de amugy most higy egyikunk se csinal semmit nincs is magyon mirol beszelni. Neha meg igy fellendul es megjon a kedve, de akkor se ir sokat 😕
2020. ápr. 16. 01:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!