Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bejovok neki, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejovok neki, vagy csak szorakozik velem? Mit akarhat?

Figyelt kérdés
Szoval mar decemberben irt a srac hogy milyen jo alakom van, vissza is irtam neki de nem valaszolt. utana amikor a suliba talalkoztunk mindig osszeneztunk es egyszer koszontunk egymasnak. Most megint irt es allandoan az alakomrol beszel, pedig nem posztolok provokativ kepeket, es mondtam neki h nem vagyok egy egy ejszakara kihasznalhato lany, nem fogok vele lefekudni csak ugy, vagy hasonlo raadasul 17vagyok. Beszelgettunk mas dolgokrol is de mindig az alakomra tert ki viszont tudja magarol h o vizualis tipus. Lehet h csak azert csinalja mert nem tudja hogyan bokoljon? Mert mondtam neki h nem fogok neki meztelen kepeket kuldeni, de ennek ellenere is irogat, es pont olyan mennyisegben perverz es normalis h nem tudom eldonteni mit akar. Szerintem meg sose volt baratnoje. Es nekem tetszik a srac, csak nem tudom eldonteni h most szorakozik e vagy mi a fene. Masok is szoltak mar be az alakomra mert eleg jok az adottsagaim de sose mutogattam semmit. Egyebkent 20eves. Lehet h bejovok neki?
2020. ápr. 15. 02:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy szórakozik.

Szexre kellesz neki

2020. ápr. 15. 02:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen perverz dolgokat es milyen kedves dolgokat ir neked?
2020. ápr. 15. 02:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén....

Csak gondold át!

Ha komolyan gondolkodsz valakivel kapcsolatban....

Mi lenne a módszer???

Az alakjáról irkálnál?

Perverz dolgokat irkálnál?

Időnként eltűnnél újra kezdenéd az ilyen dolgok irkálását?

Hányszor köszönnél neki??

Milyen dolgokról beszélgetnél vele, ha tényleg érdekelne??

Na,ha megvan a válasz a kérdéseidre , fordítsd meg a helyzezetet, hogy ő, hogyan viszonyul hozzád...ha sok egyezést találsz, akkor lesz belőle egy pár menet...normális kapcsolat soha

2020. ápr. 15. 06:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak hülyít.

De ezt te is tudod, mert ettől árulkodik az írásod is.

2020. ápr. 15. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak szórakozik. Aki kapcsolatot akar, aki komolyan gondolja, az nem az alakoddal, a szexuális dolgokkal és perverz dolgokkal kezdi. Aki ilyeneket ír egy szinte idegennek, az nem vesz komolyan. Főleg, hogy te mindig jelzed, hogy ez nem a te stílusod, és ő mégis mindig nyomatja tovább.

Nem várj tőle semmit.

2020. ápr. 15. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ha még 20 évesen valószínűleg sosem volt barátnője, akkor a srác vagy egy esetlen szűz, vagy egy b*szógép

most az írásodból nem túl nehéz kitalálni, hogy ő melyik lehet...

2020. ápr. 15. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak szórakozik veled. Valószinűleg csak le akar fektetni.
2020. ápr. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!