Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szórakozik velem?
Van egy srác a suliban aki rám írt, látásból ismerjük egymást, köszönni nem szokott,
Rám írt és elkezdtünk beszélgetni kérdezett felőlem Válaszoltam neki és tök jól elbeszélgettünk.Majd szerdán Megkérdeztem tőle hogy szerdán beszélünk? És mondta hogy igen.Szerdán beszéltünk de nem annyit amennyit kedden.Még Kedden mondta hogy ha lát köszönni fog és Csütörtökön Láttam de az iskola folyosón voltam a barátnőimmel és sötét volt a folyosó és a barátnőm szerint ezért nem is látott engem , mert sötét volt viszont én rá néztem és köszönhettem volna neki simán de úgy voltam vele ő a fiú ő kezdeményezzen és vártam hogy csütörtökön is írjon de nem írt és ma sem írt. Szerintetek fog írni? Szerintetek csak szórakozott?
Ma ráírtam úgy voltam vele én még nem írtam rá úgysem és vissza írt de szerintem nem volt kedve beszélgetni vagy nem tudom de írogattunk egy kicsit és válaszoltam neki arra amit mondott és azt már csak látta.
Tegnap meg bekövettem máshol is és el is fogadott meg vissza követett.
Barátnőm szerint lehet tudja mit akar de bizonytalan.
De én lehet hagyom az egészet majd ír ha szeretne🤔
szerintem engedd el a dolgot, ha valakit érdekelsz akkor az tesz azért hogy jól menjenek a dolgok
ha lát a folyóson és nem köszön az nem véletlen
ha meg azt érzed mikor beszélgettek hogy nincs kedve, akkor jól érzed, fontos hogy bízz a megérzéseidben
nagy valószínűséggel csak szórakozni volt kedve abban a pár napban amikor "tök jól" elbeszélgettetek
úgyhogy ne foglalkozz vele, az ilyenek nem érdemlik meg az olyan lányokat mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!