Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek szórakozik velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban aki rám írt, látásból ismerjük egymást, köszönni nem szokott,

Rám írt és elkezdtünk beszélgetni kérdezett felőlem Válaszoltam neki és tök jól elbeszélgettünk.Majd szerdán Megkérdeztem tőle hogy szerdán beszélünk? És mondta hogy igen.Szerdán beszéltünk de nem annyit amennyit kedden.Még Kedden mondta hogy ha lát köszönni fog és Csütörtökön Láttam de az iskola folyosón voltam a barátnőimmel és sötét volt a folyosó és a barátnőm szerint ezért nem is látott engem , mert sötét volt viszont én rá néztem és köszönhettem volna neki simán de úgy voltam vele ő a fiú ő kezdeményezzen és vártam hogy csütörtökön is írjon de nem írt és ma sem írt. Szerintetek fog írni? Szerintetek csak szórakozott?

2020. jan. 17. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszer rádír és te már szaladnál utánna?
2020. jan. 17. 21:40
 2/8 anonim válasza:
100%
Vannak olyan fajta fiúk akik ha látják, hogy érdeklődsz irántuk az taszítja őket. vagy ha már látják, hogy könnyebb lenne megszerezni bele se vágnak. a Fiúk szeretik a nehezebben kapható lányokat. Viszont egy srácnak az is imponál ha látja hogy érdeklődsz iránta. Úgyhogy WTF. És még a nőket nehéz megérteni
2020. jan. 17. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék utánna futni viszont szeretnék vele beszélgetni ugyan úgy ezért nem tudom mit tegyek viszont arra gondoltam hogy az biztos hogy ha meglátom bárhol a suliban jön szembe vagy valami akkor köszönni fogok neki (csak valahogy a chatelést nem szeretném feladani vele)
2020. jan. 17. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő kezdeményezett ahogy te azt elvártad. Ha viszont te nem erdeklodsz felőle meg nem keresed akkor mire számítasz?
2020. jan. 17. 23:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma ráírtam úgy voltam vele én még nem írtam rá úgysem és vissza írt de szerintem nem volt kedve beszélgetni vagy nem tudom de írogattunk egy kicsit és válaszoltam neki arra amit mondott és azt már csak látta.

Tegnap meg bekövettem máshol is és el is fogadott meg vissza követett.

Barátnőm szerint lehet tudja mit akar de bizonytalan.

De én lehet hagyom az egészet majd ír ha szeretne🤔

2020. jan. 18. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval te vissza se kérdezel csak valaszolgatsz? Hát így ne csodalkozz hogy eltűnik. Konkrétan a legkisebb jelét se mutatod felé hogy érdekelne.
2020. jan. 19. 08:19
 7/8 A kérdező kommentje:
De érdeklődtem iránta és meg is beszéltük legalábbis ő mondta még hogy fog nekem köszönni hogy ha lát ma is megyek az ebédlőbe nem néztem előre és (a barátnőm jött mellettem) és nekik tesi órájuk volt(a srácnak) és volt egy érzésem hogy szembe jön és akkor fel is kaptam a fejemet amikor ez így eszembe jutott és láttam hogy pont akkor megyünk el egymás mellett és én nem láttam hogy látott e de már késő lett volna köszönnöm neki😒mert köszöntem volna ha hamarabb eszre veszem de ő én szerintem látott de nem akart már köszönni
2020. jan. 20. 20:30
 8/8 anonim válasza:

szerintem engedd el a dolgot, ha valakit érdekelsz akkor az tesz azért hogy jól menjenek a dolgok

ha lát a folyóson és nem köszön az nem véletlen

ha meg azt érzed mikor beszélgettek hogy nincs kedve, akkor jól érzed, fontos hogy bízz a megérzéseidben

nagy valószínűséggel csak szórakozni volt kedve abban a pár napban amikor "tök jól" elbeszélgettetek

úgyhogy ne foglalkozz vele, az ilyenek nem érdemlik meg az olyan lányokat mint te

2020. jan. 25. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!