Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit, vagy tényleg csak szórakozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy fiú, akivel beszélek egy ideje. Én igazából nagyon szerelmes lettem, de nem tudom hogy ő hogy érez. Néha becézget és kétszer-háromszor írta, hogy szeret. Viszont lett ez a karantén kijárási tilalom dolog, ezért nem tudtunk találkozni. De itt az a bökkenő, hogy én elég sokat vagyok kint, mivel van egy kutyám és őt sétáltathatom, és edzeni is szoktam, és ő ezt tudja. Ő dolgozik, és elég sokat járkál az én környékemen, el is mondja, hogy itt van, viszont egy szóval sem mondja, hogy találkozzunk. De vele irogatok egész nap, néha becézget, néha írja, hogy szeret. Próbáltam rákérdezni, de semmi olyan választ nem adott amivel előbb lehetnék. Igazából elég rosszul esik. A barátnőim is az összesen próbálnak távol tartani tőle, mert azt mondják, hogy benne biztosan csalódni fogok, de én szeretem. Sajnálom, ha egy kicsit hosszú lett, és előre is köszi a válaszokat.2020. ápr. 10. 10:35
1/7 anonim válasza:
A becézgetés elég hülye dolog.
És nem akar semmit.
2/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem akar semmit.
3/7 A kérdező kommentje:
És szerintetek én mit csináljak? Magamat ismerve, tényleg eléggé össze fogok törni ha csak úgy lepattint. Mondjak neki valamit? Ha igen, akkor mit?
2020. ápr. 10. 12:45
4/7 anonim válasza:
Szia
Mivel írja neked hogy a környéketeken van és nem hív el találkozni ennek lehet több oka is pl:Fél hogy elkapja a vírust,nem akart tőled semmit.A becézgetés alatt mit értesz pl szerelmemnek hív meg ilyenek vagy csak azt írja hogy cukikám?Ezt kérlek írd már meg!Szerintem próbálj meg utalgatni arra hogy mondja el hogy tetszel-e neki vagy sem ha nem nagyon megy ez a dolog akkor meg kérdezd meg nyíltan hogy tetszel-e neki.
5/7 A kérdező kommentje:
Hívott már igen úgy is hogy édim, de írta már azt is hogy szivem, életem és ehhez hasonlók
2020. ápr. 10. 17:08
6/7 anonim válasza:
Ha nem akarna semmit akkor nem beszélne veled egesz nap , mar ha van elete es baratai... Es ezt fiukent mondom.
7/7 anonim válasza:
Szia
Hát akkor kérdezd meg hogy miért hív így téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!