Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miauvau kérdése:
Meglehet még oldani valahogy? Többi lent
Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt csajommal, ő 15 én 16. Sok balhenk volt, mindent megtudtunk beszélni most mégis olyan van amit nemhinnem hogy megtudnank beszélni. És már az gáz hogy ide írom ki, de teljesen tehetetlennek érzem magam. Szóval utóbbi időben ebben a karantenban sokat feltekenykedtem oktalanul, de megorjit hogy nem láthatom (30km választ el tőle) és nemtudunj találkozni se. Megkert többször hogy ne menjek el haverokkal ide oda, mert elkalom a vírust. Teljesen joszandekbol gondolt mindent és mégis fittyet hánytam a kéresere. Csodálatos lány és nem akarom elvesziteni de ha elhagy érthető lenne.. Mit kéne hogy tegyek?2020. ápr. 14. 23:39
1/2 anonim válasza:
Otthon kellene maradnod mondjuk
Nem csak magad miatt
Főleg nem magad miatt
Hanem a családod és még rajtad kívül pár millió emberért
Nem értem hogy egyébként ezt miért olyan nehéz felfogni
Nem megyünk ki, mert éppen egy világjárvány tombol kis hazánkban is
És az egészségügyünk pont nem olyan állapotban van, hogy bírja a terhelést
Én értem hogy neked most a legnagyobb problémád a barátnőddel van
És ez így is van jól
De annak érdekében hogy ez így maradjon és a legnagyobb gondod továbbra is a kapcsolatod maradjon, maradjál otthon a seggeden
Nem kell haverozni meg bandázni
Mert most rohadtul nem ennek van itt az ideje
17/l
2/2 anonim válasza:
Próbáltad már elmondani neki azt hogy tudod hogy csak óv téged és igaza volt nem kellett volna elmenned? és többet nem csinálsz olyat ami nektek/neked rthat mert neked az a legfontosabb h őt minél előbb lásd és egy percig se aggódjón miattad többet mert nem csinálsz hülyeséget? Meg mondd el mennyire szereted :) Ha gondolod írj privit segítek még ha kell valamiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!