Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ellen? Kapcsolat nélküli kapcsolatban akarok élni. És ne írjatok, hogy menjek el szakemberhez, mert nem fogok. De kellene valami amit csinálhatnek.
nem akarok fuggni senkitől, mert egesz életemben attól menekülők hogy ne lehyek olyan mint anya és ez miatt egyre jobban úgy érzem olyan leszek mint ő.Úgyhogy bármennyire szeretek valakit, engem néha nagyon kiborit az hogy kapcsolatban vagyok. Nem azért mert nem szeretem azt akivel vagyok, mindennel jobban szeretem. Csak iszonyúan felek attól hogy olyan leszek mint anyám.
Es minden bajom innen indul.
Ez miatt annyira szorongok folyamatosan.
Nem tudnék szakítani vele,csak olyan sokszor eszembe jut az hogy mennyivel egyszerűbb lenne ha csak baratok lennénk. Mert akkor nincs bennem ez a gátlás.
Szóval van aki kapcsolatot akar minden áron én meg pont azt akartam elkerülni minden áron.
Mert a másik érzés ami nagyon bennem van, hogy engem mindenki csak cserben hagy pont úgy ahogy anya is és apa is.
És annyira felek attól hogy ez mikor fog bekövetkezni hogy leginkább már ma túl lennék rajta.
Hogy utána újra egyedül legyek és csak magamra számíthassak, mert bár ez nem
mindig jó, sot inkább kevesebbet jó. De egy valami biztos hogy nem csalodok senkiben. És se én nem bantok meg senkit se engem nem bánt meg senki.
Tehát akkor a barátom lenne a biztos pont az életemben?
De hogy találhatnám meg önmagam? És mikor állok készen egy kapcsolatra? Lehet hogy soha nem találom meg önmagam. Akkor meg maradjak életem végéig egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!