Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A páromat miért zavarja ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat miért zavarja ha képet rakok ki mit csinaljon h ne zavarja igy vagy ne legyen feltekeny?

Figyelt kérdés
Ha pl instagramra posztolok rossz kedve lesz tőle, de az is zavarja egy picit ha mast lat posztolni szval nem az ő vilaga ez de miert lesz rossz kedve es feltekeny ha en posztolok mit csinaljon vele ?

2020. márc. 29. 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó, már miért gond az, ha valaki posztol egy szelfit? Miért csak társaságosat lehet?

"Látják mások ", atyaég. Az utcán is látják mások, meg a munkahelyen, stb

2020. márc. 29. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Fhú a szűz kontrollmánias féltékenyek társasága. Nem vagyok nő sőt nem is posztolgatok magamról semmit, de nehogymár ne oszthasson meg magáról bármit csak azért mert kapcsolatban van.

Főleg most izolálva másoktól... Röhejesek vagyok. "Miért mutogatod magad, ha párod van". Persze egyből hagyja abba a sminkelést is és szakadt ruhákban mehet csak ki a házból is mert miért akar bárki másnak tetszeni, ha kapcsolatban van ? Miért is akarná jólérezni magát a bőrében ?

Ha nem tudnátok a nőknek kell az állandó pozitív visszacsatolás és nem csak a párjától hanem a környezetétől is. Aki ezt nem érti az jobb, ha nem is akar magának nőt.

2020. márc. 29. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
7%
12: ez nem igaz a nőkre úgy általában. Úgyhogy ne csinálj úgy, mint egy szakértő. Én nő vagyok és sose éreztem, hogy netes elismerésekre vágynék. És nagyon sok ismerősöm is így van vele. Az tesz ilyet, aki még a kapcsolatával se elégedett. Vagy magával. Vagy az életével.
2020. márc. 29. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Mert ha posztol egy szelfit, az rögtön netes elismerésre vágyás? Jézusom.
2020. márc. 29. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
14: nem egyet, hanem ha rendszeresen
2020. márc. 29. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahogy írtam nem elismerésre hanem pozitiv visszacsatolásra vàgyik. Ha a szerelmed mellett hízol 10kg-ot ő akkor is azt fogja neked mondani hogy te vagy a világ legszebb embere amit nyilván nem hiszel el neki mert tudod hogy elfogult veledkapcsolatban.

Mivel amikor kapcsolatba kerülsz és ezt publikálod a napi szintű udvarlóbázisod hirtelen nagyon megcsappan ergo a megszokott visszacsatolás mennyisège is. Mit gondolsz miért járnak az emberek bulizni is miután kapcsolatba kerültek ? Nem, nem azért hogy megcsalják a párjukat hanem hogy érezzèk az elismerő tekinteteket magukon.

2020. márc. 30. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!