Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat miért zavarja ha képet rakok ki mit csinaljon h ne zavarja igy vagy ne legyen feltekeny?
Utolsó, már miért gond az, ha valaki posztol egy szelfit? Miért csak társaságosat lehet?
"Látják mások ", atyaég. Az utcán is látják mások, meg a munkahelyen, stb
Fhú a szűz kontrollmánias féltékenyek társasága. Nem vagyok nő sőt nem is posztolgatok magamról semmit, de nehogymár ne oszthasson meg magáról bármit csak azért mert kapcsolatban van.
Főleg most izolálva másoktól... Röhejesek vagyok. "Miért mutogatod magad, ha párod van". Persze egyből hagyja abba a sminkelést is és szakadt ruhákban mehet csak ki a házból is mert miért akar bárki másnak tetszeni, ha kapcsolatban van ? Miért is akarná jólérezni magát a bőrében ?
Ha nem tudnátok a nőknek kell az állandó pozitív visszacsatolás és nem csak a párjától hanem a környezetétől is. Aki ezt nem érti az jobb, ha nem is akar magának nőt.
Ahogy írtam nem elismerésre hanem pozitiv visszacsatolásra vàgyik. Ha a szerelmed mellett hízol 10kg-ot ő akkor is azt fogja neked mondani hogy te vagy a világ legszebb embere amit nyilván nem hiszel el neki mert tudod hogy elfogult veledkapcsolatban.
Mivel amikor kapcsolatba kerülsz és ezt publikálod a napi szintű udvarlóbázisod hirtelen nagyon megcsappan ergo a megszokott visszacsatolás mennyisège is. Mit gondolsz miért járnak az emberek bulizni is miután kapcsolatba kerültek ? Nem, nem azért hogy megcsalják a párjukat hanem hogy érezzèk az elismerő tekinteteket magukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!